Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Ne znamo za tebe, ali nama se nijednom nije desilo da smo se susreli sa cvetnom haljinom koja nam se ne dopada! OK, neka je zanimljivija od druge kada se uzme u obzir odnos boja i veličina cvetova, to stoji, ali generalno su sve lepe, sve ih volimo i apsolutno nas ne dotiče ono čuveno: “Florals for spring? Groundbreaking!”

Međutim, izgleda da će se ove sezone nešto ipak promeniti. Zaboravi na to da, očekivano, tokom leta treba da biraš svetle boje. Ovog leta stiže novo pravilo za nošenje cvetne haljine – bitno je da je ona tamna! Crna podloga, raznobojno cveće – može li lepše? Ženstveno, romantično, grunge – we like it!

Cvetna haljina u ovom izdanju je pogodna za nošenje tokom leta jer ipak i dalje govorimo o lepršavoj, prijatnoj haljini koja je samo promenila svoje očekivane boje i koja odlično izgleda uz slamnati šešir, pletenu torbu i omiljene patike ili sandale. Ali osim toga, ovo je komad koji možeš nositi i tokom toplih jesenjih dana jer jednako dobro izgleda uz bajkerske čizme i kožnu jaknu!

Prada, Richard Quinn, Marques Almeida i Paco Rabanne, samo su neka od imena na modnoj sceni koja su podržala ovaj trend i na svojim revijama prikazala zaista dobre modele tamnih cvetnih haljina. Verujemo da ti nije potreban još neki razlog da i sama ove sezone pronađeš savršeni model za sebe. Ako ništa drugo, tamna cvetna haljina sigurno neće biti one season stand!

Naslovna fotografija: instagram.com/realisationpar

Ivana

Editors choice