Mini tašne su must have ove sezone. Ukoliko niste nabavile baš nijednu, pod hitno to učinite. Trendovi su se usmerili ka minimiziranju svega: šminke, odeće, a sada i torbi.

Ukoliko vagate i dvoumite se zbog navike da nosite dosta stvari sa sobom, ne brinite i sledeće torbice mogu biti podjednako funkcionalne samo je potrebno napraviti dobru organizaciju i odrediti stvari koje su vam preko potrebne.

Majušne torbe nisu predodređene isključivo za male devojke i srednjoškolke. Kombinacija može biti podjednako seksepilna i klasična ukoliko ovaj sićušni aksesoar uklopite kako valja.

Svi veliki dizajneri dali su svoj doprinos ovom modnom hitu i napravili svoje minijaturne verzije. Svaka je posebna na svoj način, a na vama je da izaberete model po želji.

Prva na listi je ova ljubičasta, klač torba brenda Asos.

Boja orhideje posebno je popularna ove sezone, a savršena je za leto. Lako se može uklapati i možete je nositi preko ramena ili u rukama.

13 Trendiranje: Mini torbe, mega hit!

Torba Topshop u beloj boji je zlata vredna! Savršena je kako za monohromatske kombinacije, tako i za one kontrastne. Ovaj model je veoma praktičan, a još jedna pogodnost više je što se slaže sa svim mogućim bojama.

23 Trendiranje: Mini torbe, mega hit!

Ovu torbu potpisuje brend Warehouse Twistlock.

U retro fazonu je i u predivnoj narandžastoj boji. Oblik je klasičan i moderan, a sa ovom torbom sigurno nećete pogrešiti ako je izaberete.

34 Trendiranje: Mini torbe, mega hit!

Forever 21 predstavio je torbu u specifičnoj zelenoj boji. Oblik je klasičan, a boja i te kako upečatljiva. Ovo će biti izbor devojaka sa specifičnim, unikatnim stilom.

42 Trendiranje: Mini torbe, mega hit!

Još jedna torba Asos samo je ova ekstra mini i u nežnoj, roze boji.

Savršena je, ali samo za preko potrebne stvari: telefon, ključeve i recimo labelo.

52 Trendiranje: Mini torbe, mega hit!

Preslatka torba Furla Candy u nežnoplavoj boji osvojiće svakog. Svojim izgledom kao da podseća na torbu neke princeze, a to može i biti ukoliko je uskladite sa takvim autfitom.

61 Trendiranje: Mini torbe, mega hit!

Mini torba Natalia u braon boji primer je klasične torbe za svaki dan.

71 Trendiranje: Mini torbe, mega hit!

Violeta Stojanović

Comments