Dugački nude nokti kakve nose Kardashian sestre, šareni nokti sa kojih vise lančići, i klasičan frenč manikir koji je ponovo u modi – svi ti trendovi su prolazni. Kao što možete da vidite, Kim Kardashian sada ima minimalni manikir i kratke nokte. Prošle godine nismo mogli da je zamislimo bez dugačkih nude noktiju, a sada nam se ovako mnogo više dopada.

Trendovi su, zaista, prolazni. Ko ih diktira više nije ni bitno. Bitno je da, ako smo raspoloženi, uhvatimo talas na kom su trendovi, ali čak i tada brzo izgubimo interesovanje i prestanemo toliko da brinemo o tome šta je u trendu, pogotovo jer je nemoguće sve ispratiti.

Kada je manikir u pitanju, imamo sreće. Postoje određene boje i tipovi manikira koji su izdržali test vremena i koji će uvek biti u modi. Vanvremenski manikir je nešto što nam svima nedostaje, ta jedna kategorija kojoj se možemo vratiti kada nam dosade boje i šare. Iz tog razloga, izdvojili smo nekoliko vanvremenskih manikira kojima se uvek možete vratiti.

Ako je određeni manikir evergreen, onda je to definitivno crveni. Sigurno vam se desilo da ste otišli na manikir i da ste se odlučili za neku trendi varijantu, za boje i šare. I da, to izgleda super, prvih nekoliko dana. A onda sretnete devojku koja ima crveni manikir i podseti vas na to koliko je ova boja classy, pa poželite da ste se i sami odlučili za nju. Zato, kada pravite pauzu od trendova – izaberite crveni manikir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Allana Davison (@allanaramaa)

Kada odete u salon i izaberete neku neutralnu boju, može se desiti da devojka koja vam radi nokte prokomentariše kako je bež previše basic, ili da se začudi zašto ne želite da vam odradi šare ili stavi šljokice. Ali, nekad se, zaista, najlepše osećamo kada su nam nokti sređeni i kada na njima imamo neutralni lak. Tada smo mi – mi. Kada imamo šare ili kada se odlučimo za to da izađemo iz svoje komfor-zone, nije nam uvek najprijatnije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LAURA BYRNES (@laura.byrnes)

Braon manikir je, takođe, uvek opcija. Braon boja je, uglavnom, svima asocijacija na jesen, ali su ovakve nijanse, a samim tim i manikir, timeless. Sigurno ste primetile da određene boje stoje mnogo lepše na kraćim, a druge na dužim noktima – sa ovakvim nijansama to nije slučaj. One se uklapaju uz sve!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mented Cosmetics (@mentedcosmetics)

Znate kako crveni lak povezujemo sa praznicima? Tako i plavi manikir povezujemo sa letom. Pogotovo kada je ovakva nijansa u pitanju. Tamnoplavi manikir na dugačkim noktima je savršen izbor ako, ipak, niste ljubitelj nude nijansi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rae Everyday (@raeannlangas)

I naravno, crni manikir. Crni manikir, kao nude, prosto ide uz sve. Od vas ne zahteva da uklapate odeću, ali je istovremeno classy i kul. Crni manikir može da se nosi i leti i zimi, prosto je timeless u svakom pogledu. Takođe, sjajno se uklapa i na kratkim i na dužim noktima. Možda je ipak crni manikir vaš izbor?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OPI (@opi)

Naslovna fotografija: instagram.com/allanaramaa

Milica Antić

Comments