Zvuk alarma, spremanje za posao, odlazak na posao. Završavanje ostalih obaveza, dolazak kući, jedno brzo tuširanje i krevet. Da li vaši dani isto ovako izgledaju? Svakog dana poželite da napunite kadu i malo se opustite, ali onda od prevelikog umora stignete samo da se spremite za krevet, jer jedva stojite na nogama. A onda shvatite da se iz dana u dan osećate još umornije, a to je samo zbog toga što ste zapostavili sebe.

Vreme je za opuštanje i tretman unutar vaša četiri zida. Vreme je da se malo posvetimo sebi!

Ukoliko nemate vremena da odete u SPA centar , veoma dobra zamena može biti SPA dan kod kuće, uz malo mašte i truda. Na vama je samo da izaberete dan, i da se upustite u čari svog SPA užitka.

Jedan od prvih koraka je ambijent. Počnite sa prijatnim osvetljenjem i laganom opuštajućom muzikom. Možete staviti mirisne sveće koje pored osvetljenja emituju i umirujuće arome, koje će vas dodatno opustiti. To je ono što je prednost kućnog SPA uživanja, što imate mogućnost da sami kreirate vaš kutak kako poželite.

Za početak je potrebno da se opustite i da se oslobodite stresa, a ništa ne smiruje um i telo kao relaksirajuća kupka. Napunite kadu, dodajte kupku i esencijalna ulja, i pustite laganu muzika u pozadini. Napravite vašu savršenu oazu mira, i neka ovaj SPA dan počne!

Comments