Drugi znak zodijaka po zapadnoj astrologiji je Bik i istim simbolom se i predstavlja. U suštini, Bikom vlada Venera i smatra se ženstvenim i negativnim znakom. Bik je znak zodijaka za ljude rođene između 20. aprila i 21. maja, i generalno je glavni zemljani element. Muškarac bik je specifičan i o njemu ćemo govoriti u narednim redovima.

Pored astrološke terminologije iz prethodnog pasusa, ono što osoba koja želi da se zabavlja sa osobom u znaku Bika mora da zna jeste da su oni ljubavnici kojima je fizički aspekt veze veoma bitan. Generalno, vole to što su zaljubljeni. Takođe su veoma senzualni i vole seks, a požuda se smatra veoma bitnom crtom njihovog karaktera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)


Bik je veoma senzualan

Stoga, osoba koja ih želi mora biti spremna na fizički aspekt ljubavi jer je muškarca Bika veoma lako zadržati pored sebe ukoliko mu date ono što traži. Međutim, muškarac Bik nije neko kod koga su senzualnost i fizički deo veze jedina stavka. On je veoma iskren, brižan i partneru uvek pokazuje zahvalnost. Zapravo, uradili bi sve što je potrebno samo da vam ispune sve želje i potrebe.

Pročitajte i ovo: Evo koji horoskopski znaci mogu da funkcionišu zajedno

Pažljiv partner

Muškarac Bik je izuzetno oprezan kada se radi o novcu, te zato partner ne sme biti preterano zahtevan kada se radi o trošenju. Međutim, to ne znači da se muškarac Bik neće pojaviti na vašim vratima sa preskupim poklonom. Ovi muškarci, s obzirom da im je vladar Venera, vrlo su romantični i vole da iskazuju svoju ljubav kroz reči, poklone i dela.

Bik muškarac je onaj koji ludo obećava. Njegova dela uvek isprate obećanja, jer ipak njihova priroda tako nalaže – analiziraju svaku situaciju oprezno pre nego što donesu zaključak i bilo šta obećaju. Stoga, ne očekujte od njih da vam ispune nepraktične želje ili da vam obećaju kako će to uraditi.

Ume da bude neveran

Međutim, za muškarca Bika fizički deo veze je prilično odvojen od posvećenosti partneru. U prirodi muškarca Bika nije čudno da bude u kombinaciji sa nekoliko partnera, a da ne poželi vezu sa tim istim osobama. Takođe, ukoliko su u vezi dok se viđaju i sa drugim ženama sa strane, osoba iz veze to nikada neće osetiti. Vrlo su odlučni i znaju kada da započnu i kada da završe vezu.

Pre nego što započnete vezu sa muškarcem Bikom, morate da znate da idu od žene do žene radi fizičke bliskosti, ili iz čiste radoznalosti ili požude. Međutim, ako vas shvati ozbiljno kao saputnika, dramatično se menja i postaje zreo i analizira sva za i protiv u vašoj vezi, korak po korak.

Vrlo je lako biti u vezi sa muškarcem Bikom ako možete da prihvatite njihovu sklonost ka seksualnom zadovoljstvu kao čistu sportsku aktivnost. Lojalni su u vezi, pa su odličan odabir bilo za varijantu ili dugoročnu vezu.

Kako se osvaja Bik muškarac?

Bik muškarac može biti lak za osvojiti ako unapred znate njegove osobine i znate šta će mu se dopasti. Kao prvo, ono što će svaki Bik ceniti jeste da se pred njim ne pretvarate, nego da se ponašate onako kako se ponašate sa najbližima, bez foliranja i manipulacija. Ako pokušate tako nešto, budite uverene da će vas brzo razotkriti i tada ćete izgubiti njegovo poverenje zauvek.

Druga stvar na koju treba da obratite pažnju jeste da budete strpljive. Bik muškarac nije horoskopski znak koji se lako osvaja na jedno veče – sem ako, naravno, oboje želite seks na jedno veče. U suprotnom, Bikovi najviše vole da lagano napreduju od dejtovanja do veze. 

Iako Bik ume sam da bude posesivan i ljubomoran, ne voli kada se drugi ponašaju tako. Dakle, ako pokažete previše interesovanja vrlo rano u vezi – on će poželeti da pobegne. Umesto toga, fokus treba da vam bude na upoznavanju i zabavljanju. Organizujte neobične dejtove, radite zajedno nešto što nikada niste radili, napravite mu ukusnu večeru – to su načini da osvojite i zadržite Bika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)

Takođe, on voli da se vi potrudite oko njega, da saznajete stvari o njemu i onda mu malim znacima pažnje pokažete koliko ga znate. Na primer, znate da voli pozorište – kupite karte za najnoviju predstavu, što je ideja za odličan dejt. Bik muškarac voli da vi preuzmete inicijativu, osetljivi su, te ako pokažete da niste zainteresovani, on će se odmah povući. Tako da, moramo priznati, prilično su teški za zavođenje, jer ne smete biti previše napadni, niti previše povučeni, već morate hodati tankoj žici između ta dva.

Naoružajte se strpljenjem, trebaće vam. Ali, ukoliko ga osvojite – vredeće, jer su Bikovi toliko puni ljubavi i samo žele da ih partnerka prihvati kakvi su i voli ih bez obzira na sve.

Generalno, Bik je najkompatibilniji sa istim elementom – Devicom, Jarcem i Bikom.

Pročitajte i ovo: Kako osvojiti muškarca Ovna

Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments