Da li vam se nekada desilo da samo “kliknete” sa nekom osobom? Čini se kao da možete da se razumete pogledima ili kratkom gestikulacijom. To je osoba sa kojom razgovarate o svemu i imate potpuno poverenje u nju. Ne postoje uslovi u vašem odnosu i sve rešavate razgovorom, u stanju ste da satima filozofirate o najdražoj predstavi ili seriji i nije vam dosadno kad ste zajedno. Osećate kad je pravi trenutak za priču, ali i kad je trenutak za ispijanje kafe bez izgovorene reči.

Bilo da je reč o vašem partneru ili prijatelju, ovo je odnos za poželeti.

A sad, da li ste nekada imali osećaj da jednostavno ne možete bez neke osobe? Volite da bude tu i želite da kroz sve lepo i manje lepo prolazite zajedno. Onda je vreme da pokrenemo temu kosmičke veze koja se mnogima desi u životu, samo što pojedini nisu sigurni koja je njena tačna definicija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Šta je srodna duša?

Ovaj termin često povezujemo sa emotivnim partnerom, ali zapravo ne mora da bude reč o njemu. Srodna duša ne mora da bude naš emotivni partner, već i brat, sestra, prijatelj ili prijateljica. Jednostavno, to je osoba sa kojom se uvek i u svakom trenutku razumete i jedno drugo podržavate u svemu (čak i u trivijalnostima). Pa, kakva bi to srodna duša bila da vas makar jednom nije naterala da napravite skandal u javnosti?

Srodne duše su dve duše kojima je suđeno da budu zajedno i ono što nekada možete da čujete od svog astrologa je upravo: Da ste bili na dve različite strane sveta, vi biste se ponovo pronašli.

Pročitajte i ovo: Pronađite svoj životni put uz numerologiju

Kako da prepoznate srodnu dušu?

Srodne duše se ne prepoznaju, one se pronađu pod čudnim okolnostima. Pojedine ste možda pronašli još u detinjstvu na času matematike ili neposredno pre testa iz biologije. Druge ste upoznali slučajno u parku ili kafiću, izlasku ili bioskopu. Treće ste ramenom zakačili u prolazu i čim su vam se pogledi sudarili znali ste da je to – to. Srodne duše se pronalaze i u teškim momentima, dok čekate u redu kod zubara i kolena vam klecaju, srodna duša ustane i ustupi vam mesto na klupi. U drugm još težim momentima kroz koje svako pre ili kasnije prođe, srodna duša bude tu kao podrška i oslonac.

Šta je twin flame?

Twin flame se opisuje kao jedna duša koja se nalazi u dva tela, dakle, par koji deli energetski identitet, ali se kreira kao dve polovine. Ženska i muška polovina jedna duše. Kao rezultat odvajanja pri zori vremena u istoriji čovečanstva, dve drugačije ličnosti koje su bile jedno su kreirane. Smatra se da pre upoznavanja srodne duše morate da upoznate twin flame u kome se ogledaju sve slabosti i mane. Dakle, vaš twin flame ne mora nužno da bude vaša podrška i izvor dobre energije, već u vama može da budi i negativne strane.

Twin flame je osoba koja je toliko slična vama da ne možete da poverujete. Toliko ste identični da zbog toga i dolazi do čestih sukoba, ali ako ste u ovakvoj vezi, onda najbolje znate na koji način možete da obuzdate strasti i ostvarite bolju komunikaciju.

U čemu je razlika?

Ponavljamo, srodne duše su dve duše kojima je suđeno da budu zajedno i koje će se u trenutku sigurno sresti. Srodnih duša možete imati i nekoliko, dok twin flame imate samo jedan, dakle, jedna osoba ne može da vam bude i jedno i drugo.

Stručnjaci veruju da su veze sa srodnim dušama kvalitetnije i zdravije, jer u svakom trenutku štitite i sebe i nju, dok twin flame ne mora da bude vaš idealan spoj.

Naslovna fotografija: instagram.com/meganfox

Dragana Stojanović

Comments