Klasična bela majica + džins = tipična sportska kombinacija “za svaki dan” kojoj pribegavamo svaki put kad se suočimo sa večitom dilemom “šta obući”. Ali, klasična bela majica + džins + originalan, upečatljiv nakit = sasvim druga priča, zar ne? Od sportskog autfita uz samo nekolio detalja dolazimo do urbanog, trendi izdanja koje uz to može da bude i prilično ženstveno. Ovo je bio banalni primer, ali jasno ti je koliko nakit zapravo može u potpunosti da “obrne igricu” svakodnevnog oblačenja i ponudi nam svakog dana novi, drugačiji look, potpuno u zavisnosti od toga kako se osećaš, kako si raspoložena i da li tog dana želiš da izgledaš “simple” ili “a little bit extra”.

Uz samu odeću naravno, nakit je još jedan način da izgradiš i istakneš svoj lični stil, ali i pomogneš svojoj individualnosti i posebnosti da dođu do izražaja. Nakit tako postaje tvoj zaštitni znak, nešto po čemu si prepoznatljiva i nešto što svakoj tvojoj kombinaciji daje tvoj lični pečat.

I ovde je neophodno da eksperimentišeš i igraš se sa različitim modelima i stilovima nakita kako bi pronašla ono što najbolje “radi” za tebe. Neko svoj život neće moći da zamisli bez ogrlica, dok će neko iz kuće izlaziti samo nakon što naniže omiljene narukvice ili prstenje.

pandora 1 Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Ono što je sigurno – nakit koji će te najbolje opisivati jednostavno mora biti originalan. Moderan, unikatan, upečatljiv i nezaboravan. Ako on treba da predstavlja tebe i sve ono što ti jesi, treba ga odabrati sa posebnom pažnjom, zar ne?

Upečatljiv dizajn, vrhunsko zanatstvo, posvećenost detaljimaPANDORA nakit već godinama inspiriše žene širom sveta da odabirom pravog komada izraze svoju individualnost i istaknu lični stil. Moderan i ženstven nakit koji je ručno završen, kombinuje tradicionalni zanat sa modernom tehnologijom stvarajući komade koji nas svojim prepoznatljivim stilom oduševljavaju iz kolekcije u kolekciju.

PANDORA nakit je izrađen od visokokvalitetnih materijala (čisto srebro, 14k zlato, 14k ili 18k pozlata), pa ipak zadržava pristupačne cene što ga čini odličnim izborom kako kada je reč o nakitu koji biraš za sebe, tako i kada je u pitanju poklon tebi dragoj osobi.

pandora 2 Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

U susret letu, inspiracija za najnoviju kolekciju prelepog nakita jeste avantura i kao takva, crpi se globalno, iz svih delova sveta. Novi komadi nakita navode na potragu za novim avanturama i otkrićima, vešto se krećući kroz svetove različitih kultura i kontinenata, pri čemu boja, tekstura i dizajn naglašavaju doživljaj i očaravajuću atmosferu dalekih zemalja.

pandora 3 Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Komadi koje izdvajamo: Srebrno i Pandora Shine prstenje, kao i nova limited edition narukvica sa kliznom kopčom od 18k pozlate srebra, odaju sofisticirani izgled ovog leta. Obojeni su egzotičnim nijansama emajla i ukrašeni svetlucavim kamenčićima, zbog čega će ovi detalji na tebi sasvim sigurno biti primećeni!

Prsten Egzotična kruna od srebra ili Pandora Shine ukrašen je svetlucavim kamenčićima i predstavlja krunu na novi, grafički način. Niži ih ili ih nosi jedno naspram drugog za najbolji efekat!

Ono što nove alke čini posebnim jeste 18k pozlata srebra i ispoliranost koja im daje visoki sjaj. Uz to, svestran dizajn omogućava ti da ih nosiš sa lakoćom, a sa unutrašnje strane ukrašene su izrezbarenim srcima – da bi se svakog dana osećala zaljubljeno i posebno!

pandora 4 Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Gde ih nabaviti: Originalan PANDORA nakit od sada je dostupan i u online prodaji, s tim što je važno naglasiti da je reč o jedinoj zvaničnoj online prodavnici u Srbiji. Imaj na umu da, kupujući na nezvaničnim profilima, nećeš dobiti validni prateći dokument pa samim tim ni mogućnost reklamacije, a osim toga, lažni PANDORA komadi nakita su neproverenog sastava i otpornosti. Bez obzira na to da li nakit kupuješ za sebe ili za tebi dragu osobu, uvek biraj originalno!

Ivana

Comments