Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

U formama dvodelnih odela power souting koloseka, ovaj trend podvezanih pantalona u nivou članaka doneo je na svetski priznate piste ukrajinski dizajner karijere u usponu, Petar Petrov. U njegovom rukopisu, on se može naći i u minimalističkoj verziji karo šare.

Podvezane pantalone su dalje, vrlo brzo, nastavile svoju evoluciju izvan power suiting tendencije i doživele svoju kožnu ediciju. Inače, ona je po svemu sudeći pravi izbor pri formiranju jesenjeg stajlinga, uz koji se neizostavno pojavljuje neki od vunenih džempera ili bilo koji oblik trikotaže.

Kad su džemperi u pitanju, nije naodmet napomenuti da, osim što su veoma korisni za dolazeće vremenske uslove, ujedno ponovo predstavljaju i #musthave za sezonu jesen/zima 2019/20. Oni se još u ovoj sezoni pojavljuju u formi haljine, te nećete pogrešiti ako ga stilizujete kaiš torbom, te dopunite čarapama u boji i sa radom, ili pak uokvirite čitav look još jednim #musthave komadom, čizmama. Ipak, tu su i već viđene forme dugačkih i oversize kardigana, ali i oversize rolki. Kad je kolorit u pitanju, izaberite bar jedan u nekom basic koloritu: nude, bež, sivi ili crni i bar jedan intenzivnih boja. Svakako, kad je kolorit u pitanju, pink i lila su #musthave, te uz pomoć njih formirajte svoju bold, trendy ali nadasve ušuškanu odevnu kombinaciju. Naposletku, tragom inputa namenjenim najodvažnijima, a u ključu sveobuhvatnog viralnog trenda slobode kombinovanja, bez drhtaja ruke, posegnite za džemperima sa karnerima, ali i onima u takozvanom animal printu.

Naslovna fotografija: instagram.com/trendin.panama

Nevena Vujović

Editors choice