“Watermelon Sugar” je (ne)zvanično pesma leta, što znači da svi obožavatelji ove slatke i osvežavajuće voćke (povrćke?) najzad imaju svoju himnu – a možda im je samo bio potreban još jedan razlog da obožavaju Harry Stylesa. Uglavnom, da, lubenica jeste jedno od glavnih obeležja leta, a ne samo da o njoj pevamo (hvala, Harry), već smo njom počeli i da se negujemo i ukrašavamo – za sad samo nokte, ali pitanje je vremena kada će ova prepoznatljiva i jako dobra kombinacija boja pronaći svoj put i do makeupa, a možda čak i do kose (videli smo lubenica-undercut i baš dobro izgleda).

No, da pređemo na stvar. Ukoliko spadaš u ozbiljne ljubitelje lubenica, a roze-crno-belo-zeleni patern smatraš idealnim za leto, u nastavku otkrij na koje sve načine svoju omiljenu poslasticu možeš da iskoristiš kao inspiraciju za svoj sledeći nail art.

Za ljubitelje lubenica, ali i drugog slasnog voća – svaki nokat priča svoju slatku priču. Pravi letnji manikir!

Motiv lubenice se odlično slaže uz svetlu, pastelnu bazu, a pored ploda, uvek možeš da docrtaš i list i time upotpuniš svoj manikir.

Crtež lubenice plus njene prepoznatljive boje – samo za prave ljubitelje!

Jedan od najboljih, ali i najzahtevnijih manikira inspirisanih lubenicama. Zar ne izgleda kao da su prave?

Ne postoji ona prava veličina crteža – tvoj manikir inspirisan lubenicama može da se sastoji i od sićušnih kriški koje odlično ističu i vizuelno izdužuju nokat.

Ukoliko voliš minimalizam u pogledu manikira, ali nisi imuna ni na svoj omiljeni simbol leta – evo savršene ideje za tebe!

Za one čiji su nokti uvek “extra” – sjajni lak kao baza i zanimljivi lubenica-stikeri. Odlična ideja kako za manikir, tako i za pedikir – nećeš se previše mučiti sa crtanjem, a ipak ćeš ispratiti ovaj nail art trend.

Ukoliko si sama svoj majstor kada su nokti u pitanju, od potrebnih rekvizita za ovaj manikir biće ti potreban standardni alat za negu noktiju i osnovne boje – roze ili crvena za “meso”, crna i odgovarajuća tanka četkica za semenke, bela za onaj tanak sloj iznad kore i zelena za koru. Ukoliko ćeš imati bazu za svoj crtež ili čak i stikere (ukoliko nemaš toliko vremena da sama šaraš nokte), predlažemo da to bude pastelna varijanta pomenutih boja kako bi celokupan manikir izgledao skladnije i ne previše napadno. A kada je reč o samom bojenju i ukrašavanju, pusti mašti na volju – iskoristi neku od naših ideja ili osmisli potpuno svoju. Poenta je da se zabaviš, a ukoliko ti bude dobro išlo, ista pravila primeni i na pedikir. I, uživanje u letu i zvanično može da počne!

Watermelon sugar high,
Watermelon sugar high…

Naslovna fotografija: instagram.com/maddisonrosenails

Ivana

Comments