TikTok je aplikacija koja je za veoma kratko vreme postala izuzetno popularna među mlađim generacijama, a naročito tinejdžerima, ali to ne znači da tamo ne možete nađi raznovrsan sadržaj koji će zainteresovati mnoge. Jedna od naših omiljenih strana TikToka jeste kulinarska niša, u kojoj u nizu kratkih videa možemo pronaći veliki broj zanimljivih i ukusnih recepata koje ranije nismo isprobali. Ovo su neki od naših omiljenih originalnih recepata sa TikToka, a klikom na hashtag #recipe možete otkriti na milione različitih recepata.

Piletina u parmezanu

Ukoliko ste ljubitelj italijanske kuhinje, ovo je jedan od recepata koje definitivno morate isprobati. Dok komad pilećeg mesa pripremate za pohovanje, napravite savršenu smesu od paradajza koju biste inače koristili prilikom pravljenja pice. Nakon što ispohujete piletinu, stavite je u pleh i prelijte sosom od paradajza i sitno narendanim parmezanom, a zatim zapecite u rerni nekih pola sata. Ovaj brz i ukusan recept omogućiće vam da se osećate kao da ste u srcu Italije, a idealan je za prazničnu trpezu.

@flakeysaltNothin better than chicken farmer john. ##SummerDIY ##cooking ##fyp ##foryou ##foryoupage ##ramsayreacts ##recipe ##foodlover ##food ##skills♬ original sound – Joshua weissman

Američke palačinke sa čokoladnim mrvicama

Sigurni smo da znate da je nekada izuzetno teško pogoditi savršenu meru sastojaka kako biste napravili ukusne američke palačinke, ali u ovom videu nam je veoma jasno prikazano koliko čega treba dodati kako bi njihova debljina i tekstura bile potpuno savršene. Za preukusne palačinke koje će obožavati i deca i odrasli, u smesu dodajte i čokoladne mrvice, kako biste napravili dezert kom apsolutni niko ne može odoleti. Ove palačinke možete poslužiti kao dezert kada organizujete porodične večere, ali ih poslužiti i na dečjim slavljima i rođendanima.

@eitanChocolate Chip Pancakes! (IG: @eitan) ##food ##breakfast ##recipe ##pancakes ##makingpancakes ##eats ##breakfastrecipe ##cooking ##eating ##chocolate♬ original sound – Eitan Bernath

Comments