Verujemo da nema žene koja ne voli nakit! Kao što odabirom garderobe koju nosimo šaljemo neku poruku o sebi, isto pravilo važi i kada je u pitanju nakit. A koji je vaš omiljeni komad nakita? Jeste li ga uopšte pronašle? Jer, ako još uvek tragate za omiljenim, najdražim, onim koji će za vas imati najveću vrednost, možda baš Zlatara Stefanović može da vam pomogne!

Kako? Pa, recite, koliko bi samo bilo sjajno kada bi svaka vaša zamisao mogla da postane komad nakita? Mnogo? Da, ali nije nemoguće.

zvrlja 5 Unikatan nakit inspirisan crtežima onih koje volite zvrlja 1 Unikatan nakit inspirisan crtežima onih koje volite

Naime, jedna od najstarijih i najpoznatijih zlatara kod nas, u saradnji sa radionicom Žvrlja, radi na tome da zaista sve što zamislite postane neodoljiva, simpatična ogrlica koju ćete nositi svakoga dana i koju ćete prosto obožavati! Sve je počelo sa željom jedne mame da crtež svoje ćerkice zauvek sačuva tako što će na osnovu njega kreirati privezak. Ona je bila prva, ali nakon nje su mnoge mame poželele isto, što je stvorilo ovu veselu i kreativnu kolekciju nakita inspirisanu upravo odrastanjem vaše dece. Ipak, daleko od toga da je reč samo o radosti za mame. Moguće je napraviti i zanimljive priveske koje bi tate mogle da nose na svojim kravatama ili sakoima, ali se i tu priča ne zaustavlja, jer, zar iko može ostati ravnodušan na prve umetničke korake dece? Naravno da će ovakav ukras onda poželeti i baka, deka, tetka, stric, ujak… Cela porodica! Na ovaj način će svaka vaša najdraža uspomena postati večna i zauvek sačuvana u vidu priveska od srebra ili žutog ili belog zlata.

zvrlja 3 Unikatan nakit inspirisan crtežima onih koje volite
Comments