Ajlajner je jedan od onih makeup proizvoda sa kojima nema mnogo eksperimentisanja iliti zna se kakav ajlajner treba da bude: crn, precizan i savršeno izvučen. Ipak, izgleda da stara pravila više ne važe ili je makar postalo poželjno da iskoračimo iz svoje makeup rutine i unesemo neke novine, i to ne samo u pogledu celokupnog looka, već i u pogledu prvenstveno ajlajnera.

Crn, precizan i savršeno izvučen, kažeš? A ne, to je prevaziđeno! Probaj nešto sasvim suprotno od toga, a najbolje ideje ti otkrivamo u nastavku.

Neon je ozbiljno uzdrmao modni svet i ova “neon groznica” traje već neko vreme. Naravno da se nismo zadržali samo na modi, već su ove smele nijanse ubrzo zagospodarile i beauty svetom, a kao rezultat toga imamo i ajlajnere u neon nijansama koje izgledaju zaista osvežavajuće na kapcima. Trend koji definitivno treba isprobati ovog leta!

Crveni smokey eyes je jedan od poslednjih hitova kada je u pitanju eye makeup, pa ne treba ni da nas čudi to što nam ova boja sada dolazi i u obliku ajlajnera koji izgleda zaista moćno, naročito ukoliko imaš svetle oči.

Preciznost je prevaziđena – pozdravi smokey ajlajner koji je sve samo ne precizan, ali je kao takav prosto savršen! Ovo je blaža varijanta klasične smokey eyes tehnike, te će je voleti svi ljubitelji nešto suptilnije šminke.

Boje su ove sezone očigledno u trendu. Ovo znači svoj ajlajner možeš da iscrtaš kao i obično, samo što ćeš umesto crne odabrati kraljevsko plavu nijansu. Zar ne izgleda odlično?

Iako smo navikli na ideju da ajlajner bude upadljiv i samim tim definiše celokupan makeup look, slobodno možeš zaboraviti i na ovo pravilo. Za ljubitelje minimalizma, tu je ajlajner izvučen tako tanko diskretno da je skoro pa nevidljiv, dok su oči i dalje istaknute i definisane na odgovarajući način.

Comments