Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško ga je zadržati na zemlji. Osobe u ovom znaku vole promene, u stvari promena je od suštinskog značaja da bi se osećali dobro. Strelčev entuzijazam nema granice, pa zato poseduje odličan smisao za humor i izraženu radoznalost. Međutim problem nastaje kada mu ostavite potpuno odrešene ruke. Zbog svoje iskrenosti, strelci su često nestrpljivi i netaktični kada treba nešto da kažu ili urade, pa je važno da nauče da se izraze na tolerantan i društveno prihvatljiv način.

U nastavku saznajte kako se Strelac slaže sa ostalim horoskopskim znacima.

Strelac i Strelac

Uspeh je na strani ovih partnera. Ovakva veza obiluje dobrim sporazumevanjem, emocijama i entuzijazmom. Ciljevi koje ove dve osobe postave ponekad su nerealni, jer su poneseni uzbuđenjem, pa retko uspevaju da sve ostvare. Ograničenja i zabrane koje nameću jedan drugom mogu često da zagorčaju međusobne odnose.

Strelac i Jarac

Ovo je jedna od najlošijih kombinacija između svih znakova. Između ovih znakova nema ničeg zajedničkog, ničeg što bilo ko od partnera voli, osim možda prema zajedničkoj ljubavi, prema odlučnosti i istini. Snažan, nežan, tolerantan i vedar Strelac je u potpunoj suprotnosti sa rezervisanim, pesimističnim i uskogrudim Jarcem.

1 Uporedni ljubavni horoskop: Strelac

Strelac i Vodolija

Ova veza bi mogla biti jedna od interesantnijih, naročito ako se govori o duhovnosti. Za oba ova znaka karakteristična je ljubav prema slobodi i želja za razvijanjem individualnosti, kao i njihova nekonvencionalna priroda. Da bi ova veza bila potpuna, partneri bi trebalo da budu tolerantniji, jer su oni vrlo određeni, individualni tipovi. Život ovih osoba je kao strasno putovanje, u kome će se oni uzajamno ohrabrivati i podržavati.

Strelac i Ribe

Ishod ove veze je krajnje neizvestan. Osećajnost Strelca, koja je istinita i pava, okrenuta je samo idealu i ambicijama. Nijedan od partnera ne poštuje gledišta onog drugog, a jedina mogućnost  za uspeh je neka religiozna ili mistična veza. U slučaju krize, ni jedan od partnera neće imati razumevanja.

Comments