Možda se već pitate da li ćete upoznati svoju srodnu dušu, jer ste već dugo sami, ili ste se već dovoljno puta prevarili i zaljubili u pogrešnu osobu. Sve vas je to spremalo za ono što je pred vama – veze koje nisu uspele naučile su vas šta ne želite i ne treba da prihvatate i tolerišete i kako želite da se osećate u vezi. Upoznati svoju srodnu dušu nije teško i nemoguće, a pojedinim horoskopskim znacima će biti lakše nego drugima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Horoskopski znaci koji će u narednom periodu upoznati svoju srodnu dušu

Ovan

Zatvorili ste jedno životno poglavlje na više nivoa i konačno možete upoznati svoju srodnu dušu, jer ste shvatili koliko je važno upoznati, prihvatiti i voleti sebe. Imate sva svoja iskustva na raspolaganju i u stanju ste da ih pogledate iz najšire perspektive – sve povrede, gubici, izdaje i promašaji zbog kojih ste se vrteli u krug, vodili su vas duboko u sebe, ka istini sopstvenog srca. Možda ste birali partnere pored kojih ste iskusili uzbuđenje, neizvesnost i avanturu, ali vaše potrebe su se promenile, sazreli ste i porasli, prolazeći kroz sve izazove kroz koje ste morali da prođete. Sada će vam biti mnogo lakše da prepoznate svoju srodnu dušu i veza se može razvijati organski i cvetati u zdravlju i poverenju, jer ste i sami na zdravom mestu, imate više poverenja u sebe i više cenite svoj život. A pošto su romantični partneri naša ogledala, vreme je da u sledećem životnom poglavlju pogledate u ono u kome ćete videti svoju snagu, lepotu, hrabrost i vrednost.

Vaga

U prošlim poglavljima svog života niste bili na najzdravijem mestu, ali sada ste spremni da prihvatite ljubav i da dajete ljubav. Možete upoznati svoju srodnu dušu, jer ste hrabriji nego ikada ranije – spremni ste da budete ranjivi i da u potpunosti pustite drugu osobu u svoje srce, umesto da se dajete dozirano, koliko vam je zgodno i koliko vas ne uznemirava. Spremni ste da pružite drugoj osobi ono što zaslužuje i više nego ikada ranije, spremni ste tražite i sa zahvalnošću primite ono što i sami zaslužujete. Nećete se zadovoljiti polovičnim odnosom, polovičnim davanjem i primanjem, ništa površno vas više ne zanima. Podigli ste svoje standarde sa punim pravom i sa visokim očekivanjima od sebe i od drugih i više se nikome nećete izvinjavati zbog toga. Konačno ste na mestu gde ste spremni za zdrav i harmoničan odnos, koji priželjkujete celog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)


Pročitajte i ovo: Nova ljubav – horoskop predviđa u koga ćete se zaljubiti ove godine

Devica

U vašem sledećem životnom poglavlju ćete se osećati samouverenije više nego ikada ranije – snažan osećaj sebe i visoko samopoštovanje, omogućavaju vam da se povežete sa svojom srodnom dušom, kada je budete upoznali. Više nećete nagađati šta treba da radite, nećete biti zbunjeni i pokušavati da tumačite signale koje neko šalje – spremni ste da pokrenete i iskomunicirate svako pitanje i da ne dozvolite da bilo šta ostane nerazjašnjeno. Biće vam lako da sa svakom sledećom osobom koju upoznate vrlo brzo utvrdite da li zaslužuje vašu pažnju i emotivno ulaganje. I dalje možete imati deo nesigurnosti, koji će vas navoditi da se preispitujete, ali uvek ćete moći da se setite svoje vrednosti i obijaćete da se zadovoljite manjim od onog što zaslužujete. To će vam umnogome olakšati da izbacite iz svog života ljude koji nisu dobri za vas i prepoznate svoju srodnu dušu.

Škorpija

Možete upoznati svoju srodnu dušu u narednom periodu, jer ste spremni za to. Konačno imate vremena da se posvetite i da razvijate i negujete odnos. Druge brige i odgovornosti su vas odvlačile od toga da svoju punu pažnju posvetite drugoj osobi. Postali ste veštiji u uspostavljanju ravnoteže između posla i života, bolje upravljate svojim vremenom i određujete prioritete. Konačno ste spremni za ljubav svog života, jer ste za nju napravili mesto i spremni ste da joj se posvetite. Vaše ambicije su vas daleko dovele i nastavićete da ih sledite, ali ste spremni da odvojite deo te energije i uložite je u građenje i održavanje zdravog odnosa, koji će biti vaše sigurno mesto sa koga možete da krenete u bilo kom pravcu, da istražujete i rizikujete i u koje možete da se vratite i napunite energijom, ljubavlju, stabilnošću i osećanjem pripadnosti.

Pročitajte i ovo: 4 horoskopska znaka koja će sresti veliku ljubav tokom 2024. godine

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Brankica Milošević

Comments