1/2

Napokon možemo da kažemo da nam se leto bliži, ali koliko god da mu se radujemo, sa druge strane smo i zabrinute jer – kako da se pripremimo za svoje omiljeno godišnje doba? Šta da radimo da bismo izgledale lepo i negovano, ali i da bismo bile zadovoljne svojom figurom? Ah, toliko toga treba uraditi, a prosto ne znamo odakle da počnemo!

Ipak, mnogo je olakšavajući faktor kada sve možemo da nađemo na jednom mestu, a mi već godinama unazad imamo provereno rešenje za sve tvoje beauty probleme. Danas ćemo ti i otkriti koje su to naše beauty tajne i omiljene beauty rutine. Sve što je potrebno da uradiš jeste da nas pratiš u jako zabavnoj, ali i jako korisnoj avanturi – idemo u UŠĆE Shopping Center! Tamo te čekaju Studio lepote Wizard, Epilion Derma Laser Centar i Sportska akademija Kočović koji imaju odgovore na sva tvoja prethodno navedena pitanja u vezi sa pripremama za leto.

U Studiju lepote Wizard su nam otkrili koji će to trendovi vladati ovog leta kada je u pitanju kosa, ali i kada su u pitanju nokti, a sa njima smo razgovarali i o najvećim beauty problemima sa kojima se suočava skoro svaka devojka. Srećom po nas, oni imaju rešenje za baš svaki od njih!

1 1 Kako da svoje lice i telo pripremiš za more u poslednjem trenutku!