1/3

Da se razumemo: o koži uvek treba voditi računa, bez obzira na to koje je godišnje doba u pitanju, ali ipak, nekako se uvek setimo ovog pravila kada dođe leto i kada u svojim odevnim kombinacijama pokazujemo nešto više kože nego što smo to radile zimi. Ali, šta je tu je, nikad nije kasno za početak pravilne nege, zar ne? Zato ti danas pomažemo da pronađeš odgovarajuću negu baš prema svom tipu kože kako bi tvoja koža uvek izgledala lepo, ne samo leti, već i tokom cele godine. Osim što će sa tobom pronaći proizvode za negu kože koji su vredni tvoje pažnje, Marina Kotevski te vodi i u UŠĆE Shopping Center kako bi iste kupila još danas!

Masna koža

Ukoliko imaš masnu kožu, jako je važno da baš tokom leta povedeš računa o njenoj vezi. Potrebni su ti proizvodi koji će tvoju kožu osvežiti, matirati, ali i perfektno očistiti i hidrirati, a baš to je Marina pronašla u Yves Rocher liniji kozmetike za masnu kožu. U Yves Rocher radnji u UŠĆE Shopping Centru Marina je izdvojila Yves Rocher Purifying Cleansing Gel koji će odlično osvežiti tvoju masnu kožu, a možeš ga koristiti i ujutru i uveče. Za temeljno čišćenje i perfektno uklanjanje zaostalih nečistoća možeš da upotrebiš Yves Rocher Sebe Vegetal 2 u 1 micelarnu vodu, a kako je čak i masnoj koži neophodna hidratacija, biće ti potrebna i Yves Rocher Mattifying Gel krema. Uz ovakvu negu tvoja masna koža biće lepa i negovana iz dana u dan, kako tokom leta, tako i tokom zime.

Wannabe Usce Photo 2017 06 13 2 1 Kako da odabereš odgovarajuću letnju negu za svoj tip kože? UŠĆE Shopping Center Kako da odabereš odgovarajuću letnju negu za svoj tip kože VIDEO 4 Kako da odabereš odgovarajuću letnju negu za svoj tip kože?