Usher je doneo svoj prepoznatljiv modni stil na Super Bowl. Pevač je nastupio u poluvremenu utakmice na stadionu Allegiant u Las Vegasu. Kako je izgledao njegov nastup iz modnog ugla – koji kostimi su obeležili performans na Super Bowlu?

Usher – kostimi na Super Bowlu

Pevač je izveo hitove „My Boo“, „Confessions“ i „Yeah!“, a imao je i brojne goste: H.E.R, Alicia Keys, Will I Am, Lil Jon i Ludacris su podelili scenu sa njim.

Usherov prvi autfit ima Dolce&Gabbana potpis – nosio je kaput preko crop jakne sa brošem, a oba je skinuo da bi pokazao majicu bez rukava, optočenu kristalima. Uz ovaj autfit je takođe imao odgovarajuće rukavice, od kojih je jednu skinuo u znak odavanja počasti Michaelu Jacksonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francamaria (@francamaria)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ideservecouture

Alicia Keys je takođe nosila crveni Dolce&Gabbana kombinezon sa kristalima.

U jednom trenutku, Usher je skinuo i majicu, pa je pokazao trbušnjake i 9-karatnu dijamantsku ogrlicu Jacquie Aiche sa njegovim inicijalima, pre nego što je otišao iza scene da promeni odeću.

Usher se zatim pojavio u svetlucavom plavo-crnom Off-White kostimu koji se sastojao od pet različitih komada, a ukupno su 394.000 kristala. Ovaj autfit su dopunile i rolšue u kojima se kretao po sceni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ideservecouture

Pre nastupa, Usher je naglasio da želi da oda počast crnim umetnicima u najvećoj fudbalskoj noći u SAD. Rekao je da želi da R&B “zauzme glavnu binu”.

„Ne samo R&B muzika, već R&B performans, R&B povezanost, R&B duh“, kazao je on.

Kako su vam se dopali kostimi i nastup?

Pročitajte i ovo:

Naslovna fotografija: instagram.com/ideservecouture

Božica Luković

Comments