Pred nama je uspešna godina za horoskopske znake – ali koje? Kosmičko vreme za ovu godinu obogaćeno je raznolikim situacijama, može se reći da je ovo godina avantura, izazova, donošenja odluka ali istovremeno i harmonična i blaga godina. Sa sobom donosi, u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka motivaciju za ostvarenje određenih stvari. Ipak, kao i uvek, neki znakovi se posebno ističu, a oni su naša današnja tema. Jupiter dvaput menja znakove, Saturn napušta Vodoliju prvi put u tri godine i Venera je retrogradna, a pet znakova očekuje važna i uspešna godina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Valeria (@vasergeeva)

Pročitajte i ovo: Vodič za dejting: Šta treba i ne treba da radite

Uspešna godina za horoskopske znake – 5 onih koji se ističu

Ovan (21. mart – 19. april)

Prošlogodišnja astrologija predočila vam je ekspanziju koja će postojati u ovoj godini. Od 20. decembra do 26. maja 2023. Jupiter će putovati kroz vašu prvu kuću identiteta, stavljajući mogućnost vašeg ličnog razvoja u prvi plan! Svi planovi koji vam u ovom trenutku prolaze kroz glavu mogu vrlo brzo da se razviju, ako uskladite svoje ideale sa idealima ljudi koji su u vašem okruženju!

Dakle, ako u ovom trenutku niste okruženu uspešnim ljudima koji imaju potrebu da unaprede sebe i svoj posao, vreme je da napravite promenu u svom životu.

Bik (20. april – 20. maj)

Jupiter kao planeta rasta prepuna je novih mogućnosti i optimizma. Ovaj tranzit će uticati na želje koje ste manifestovali, dakle, vreme je da očekujete da sve ide po vašem planu (kao i uvek). Iako je savršeno vreme da izađene iz zone komfora, u početku može da bude zastrašujuće, ali bez brige, jer ćete se savršeno snaći na visokoj poziciji koja vas čeka.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Venera je planeta intime i romantike, u vašem znaku će da boravi čak četiri meseca. Početkom juna, Venera će se pomeriti u vašu prvu kuću koja je povezana sa vama, vašim odlukama, identitetom i željama, tako da ćete odlučiti da sebe volite još više i da sebi ostvarite sve želje!

Retrogradna Venera počinje 22. jula i traje sve do 5. septembra. Ona će takođe doneti momente u kojima ćete intenzivno razmišljati o potencijalnim planovima i tome koliko su, i da li su, dobri po vas. Uz ovaj trranzit dolaze i usponi i padovi, ali vi ćete izaći kao pobednik!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Valeria (@vasergeeva)

Pročitajte i ovo: #sextalk: Koja je razlika između kinka i fetiša?

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Saturn je planeta granica i discipline, napušta vašu prvu kuću početkom marta, a to će vam donet osećaj opuštanja. Pravi odećaj slobode ćete osetiti 7. marta jer tada sa vaših leđa nestaje teret! Prijaće vam pozitivna energija i iznenadiće vas nova poznanstva jer vas neko konačno gleda onako kako godinama maštate.

1. marta, Pluton, planeta moći i transformacije ali i ekstrema, prelazi u vaš znak do 11. juna. Iako će taj period da traje kratko ostvarićete ciljeve čija parola će biti: ,,Novi početak, nova ja!”

Ribe (19. februar – 21. mart)

Od 7. marta do 13. februara 2026. godine na vas će uticati Saturn koji je planeta strukture, autoriteta i granica. Ovaj dugoročni tranzit će uticati na vaš život u potpunosti, a ako ne verujete da je ovo vaša realnost – poverujte! Iako ovaj tranzit dolazi kao složen, do trenutka njegovog nestanka, 2026. godine, vi ćete biti ostvareni, slobodni i svoji!

Može se reći da ćete tada ostvariti svoje snove!

To što su se neki znakovi posebno istakli od samog početka godine, ne znači da drugi neće ostvariti sve svoje snove, već znači da su krajem godine doneli odluke koje su važne za njihov život i karijeru, ova godina svima donosi promene, samo postavite jasno svoje ciljeve!

Naslovna fotografija: instagram.com/vasergeeva

Dragana Stojanović

Comments