Farmerke su nešto što sigurno imaš u svom garderoberu i bez sumnje voliš da ih nosiš uvek i svuda. Džins u boji odavno je must have komad odeće, ali devojke baš rado ne kupuju farmerke u crvenoj boji jer veruju da nemaju uz šta da ih nose. S obzirom da je crvena boja upadljiva i uvek atraktivna, crveni džins je onaj komad odeće koji, ako do sada nisi, pod hitno treba da nabaviš ako želiš da na uvek i svuda privučeš pažnju i poglede. Mnoge devojke se ipak pitaju kako da uklope crvene farmerke i pantalone i koje boje bi trebalo nositi uz ovu odeću, pa te danas rado savetujemo šta treba da nosiš uz njih.

Neutralne boje

Majica, košulja ili bluza u beloj, svetlo braon i boji kože je uvek najbolji izbor ako nosiš crvene pantalone na posao ili se spremaš da u njima izađeš sa drugaricama u grad na piće.

DŽINS crvene boje Uz šta da iskombinuješ DŽINS crvene boje DŽINS crvene boje1 Uz šta da iskombinuješ DŽINS crvene boje

Crveno-crna

Crveno-crna je dobitna kombinacija. Farmerke jarko crvene boje treba da nosite uz crne kombinacije, kao i uz mornarski print.Uz pantalone obucite crnu majicu, crni džemper, tuniku ili crnu kožnu jaknu i obujte cipele na štiklu. Super udobno i super moderno.

 

DŽINS crvene boje2 Uz šta da iskombinuješ DŽINS crvene boje DŽINS crvene boje3 Uz šta da iskombinuješ DŽINS crvene boje
Comments