Cool,
Color,
Couture

- ako su ovo reči koje te opisuju, imamo savršen parfem za tebe

Od najranijih dana, osećamo potrebu da se izrazimo i pustimo glas. To isprva činimo nespretno, kroz nerazgovetne reči, koje naši roditelji pokušavaju da razgonetnu. A onda, naša prva reč. Pa druga, treća... govorimo i iskazujemo svoje dečje potrebe. Nalazimo način da se sporazumemo sa svetom oko sebe. Zatim, kada odrastemo, glasom prestajemo da izražavamo samo svoje potrebe, već počinjemo da iskazujemo svoje stavove. Svoje mišljenje. Svoju jedinstvenost. Glasom iskazujemo sebe.

Nekada je samo jedan glas dovoljan za globalnu promenu. Jedan uzvik nas vodi u borbu. Jedan usklik nas navodi na zajedničko pevanje uglas. Jedan glas, koji je jasan, autentičan i iskren – dovoljan je da se pojačaju glasovi onih koji su do sada bili nečujni. A kada više glasova govori uglas, promena nabolje je neminovna.

U dodiru sa kožom, miris „Voce Viva Intensa“ postaje jedno sa nama, i predstavlja naš glas kojim se služimo onda kada reči nisu dovoljne.

Lady Gaga – neprikosnoveni glas jedne generacije

Upravo je takav glas, koji je obeležio čitavu jednu generaciju, glas talentovane muzičarke i glumice, Lady Gage. Lady Gaga neprikosnoveno i slobodno živi svoj autentični život i svoju istinu, a njena muzika i tekstovi rezonuju sa milionima ljudi širom sveta. Kroz svoje reči i aktivizam, Lady Gaga je naša podrška koja nas poziva da i sami pronađemo i konačno pustimo svoj jednistveni glas. Jer, mi živimo sada, a naš glas može živeti večno.

Zato što razume važnost slobode, individualnosti i potrebe za izražavanjem, brend Valentino je za lice svog novog parfema, pod nazivom „Voce Viva Intensa“ – odabrao Lady Gagu. U prevodu sa italijanskog, „voce viva“ znači „glas živi“, što na savršen način oslikava filozofiju nastanka ovog jedinstvenog mirisa. Ovaj miris ističe, naglašava i u prvi plan stavlja našu posebnost i sposobnost da pred svetom budemo iskreni, harizmatični, samopouzdani i svoji. Njegove tri note, simbolično nazvane Color, Cool i Couture, svojom fuzijom donose nam miris koji je istovremeno intenzivan i nežan, snažan i ranjiv, sasvim nesvakidašnji i blizak svakome od nas.

U dodiru sa kožom, miris „Voce Viva Intensa“ postaje jedno sa nama, i predstavlja naš glas kojim se služimo onda kada reči nisu dovoljne.

COOL

Osnovna nota parfema „Voce Viva Intensa“ je sasvim neočekivana, kristalna mahovina osnažena teksaškom kedrovinom. Sa lakoćom zemljane, prirodne mahovine i inovativnošću mineralnih elemenata, kristalna mahovina pronalazi način da nas iznova iznenadi svojim mirisnim notama. Dozu kristala u „Voce Viva Intensa“ parfemu desetostruko pojačava suva, topla teksaška Atlas kedrovina, čime doprinosi njenoj neodoljivosti. Uz njih, osnovnu notu odlikuje mek i opojan miris madagaskarske vanile, koja je u savršenom kontrastu sa drvenastim notama kedrovine. Ova iznenađujuća osnova ističe odlučnost i snagu osobe koja uživa u „Voce Viva Intensa“ mirisu.

color

Glavnu notu „Voce Viva Intensa“ mirisa čini svež i blistavi citrusni početak, oživljen notama nežne kruške. Odlikuju ga i esencija bergamota ubranog u Kalabriji na toplom jugu Italije, koja budi čula svojim blistavim, citrusnim tonovima, kao i kiselkaste note italijanske mandarine – koja nam donosi svežinu. Ova neobična kombinacija mirisnih nota otkriva harizmu i optimističnost onoga ko nosi „Voce Viva Intensa“ miris.

COUTURE

Nota u srcu mirisa „Voce Viva Intensa“ je legendarni buket belog cveća, a posebno se izdvaja intenzivni arapski jasmin, koji nosi unikatnu snagu ženstvenosti. Uz njega, mirisni buket čine i veličanstveni cvet narandže koji zrači senzualnošću i simbolizuje blistavu, sunčanu svetlost, kao i zlatna gardenija koja obasjava buket svojim voćnim i začinskim tonovima. Srce mirisa „Voce Viva Intensa“ slavi ženstvenost i pojačava samopouzdanje i senzualnost onoga ko ga nosi.

Poznat po perfekcionizmu i posvećenosti, brend Valentino se nije zaustavio samo na kreiranju nesvakidašnjeg mirisa i odabiru prave ličnosti za lice svog novog mirisa. Kreativni direktor brenda, Pierpaolo Piccoli, posebnu pažnju posvetio je dizajnu bočice i celokupnoj kampanji parfema „Voce Viva Intensa“.

Novu bočicu odlikuju rockstud, kultni simbol brenda Valentino, kao i uvijanje u obliku slova V, nadahnuto haute couture haljinom brenda. Pierpaolo je takođe iznova osmislio crvenu boju po kojoj se Valentino prepoznaje i upotpunio je daškom bordo nijanse – a zatim ovom bojom obavio bočicu i čep.