Znamo da se moda uvek “vrti u krug” i da novi trendovi dolaze i smenjuju se sa starim, sve do neke sledeće prilike kada će isto to, što je u tom trenutku zaboravljeno, ponovo biti u modi. Ponekad je teško i pomalo konfuzno ispratiti sve aktuelnosti, a ponekad nam iste te aktuelnosti nisu nimalo privlačne. Upravo zato i postoje vanvremenski modni komadi koji su uvek aktuelni, uvek lepi i moderni i sa kojima uvek izgledamo savršeno stilizovano, bez obzira na to šta je trenutno glavni modni hit. Evo koji se to modni komadi moraju naći u vašem garderoberu, ukoliko želite da uvek izgledate najbolje moguće.

Lagana haljina

Svaka devojka u svom oramru mora imati haljinu koju će moći da nosi u svim prilikama i svim varijantama. Za ležerne varijante, za svečanije varijante, i uz patike i uz štikle. To ne mora da bude mala crna haljina. Odaberite model i boju koji najbolje pristaje vašem stilu i senzibilitetu. I kombinujte je uvek drugačije, u skladu sa aktuelnostima kada je moda u pitanju.

Dobar džins

Džins je sam po sebi materijal koji nikada ne izlazi iz mode, samim tim se mora naći na vašoj listi must have modnih komada. Odaberite omiljeni model i budite uvek moderne i atraktivne u svim prilikama!

Majica sa zanimljivim printom

Kada poželite da svoj jednostavni stajling osvežite i učinite zanimljivijim, zna se šta ćete odabrati – majice sa zanimljivim printom ili originalnom porukom. Lako ih možete kombinovati u svečanijim varijantama kako biste dobile efektan, urbani izgled, a svakako će dobro izgledati i u ležernim, svakodnevnim prilikama.

Comments