Veliki rođendanski giveaway kviz: Šta sve znaš o Wannabe Magazine-u?

Veliki rođendanski giveaway kviz: Šta sve znaš o Wannabe Magazine-u?

Šest punih godina vaš Wannabe Magazin nastoji da vam pruži zabavu, informacije, edukaciju, da za vas pronađe odgovore na pitanja koja najčešće postavljate i sami sebi, da vam ponudi sve što vas zanima i što cenite u jednom magazinu. Od osnivanja 2010. godine, kada su dve ambiciozne, pametne i svesne devojke, Nina Milović i Nađa Jokanović, rešile da zajedno sa trećim osnivačem, Lazarom Stojkovićem, pokrenu Wannabe priču, magazin se stalno menja, raste, razvija se i napreduje. Sadržaji su stalno sve bogatiji i raznovrsniji, klasifikovani u tri dominantne oblasti, koje predstavljaju tip magazina – Fashion, beauty & lifestyle.

Ima mnogo načina da se ove oblasti ispune sadržajem, mnogi drugi magazini su takođe tog tipa, ali Wannabe Magazin se izdvaja od svih ostalih, po originalnim foto i video sadržajima, po inovativnosti, po autorskim tekstovima i blogerskom pristupu temama. Sve što vas zanima je sveže i aktuelno, inspirativno i zabavno, poučno i korisno “spakovano” na jedinstven način, kroz video materijale i fotografije, ali i kroz način na koji se u vašem magazinu piše o svim temama. Najdraže nam je kad se prepoznate u našim tekstovima, kada pronađete svoju boju, odevnu kombinaciju, recept i savet koji vam odgovaraju, kad se osećate kao da se neki tekst baš vama obraća, jer razmatra teme i pitanja o kojima stalno razgovarate sa svim bliskim ljudima, jer se tiču najvažnijih ljudskih odnosa, kad vas zabavi originalan i nesvakidašnji pristup svakodnevnim temama i problemima.

Posebnost je Wannabe Magazinu donela i dve prestižne nagrade – Fashion Web Project Award – “People’s Choice Winner” za 2011. godinu i Najbolji modni sajt u 2012. godini (Web Fest).

Potreba za bogaćenjem i pokrivanjem širih oblasti interesovanja, rezultirala je Wannabe grupacijom, koju čine Wannabe MagazinWannabe StarsWannabe Bride i poseban deo magazina namenjen savremenom muškarcu, Wannabe Man, koji rado čitaju i žene.

Magazin karakterišu brojni inovativni projekti, a posebno su se izdvojili Modna varjačaSve za lepotuFashion & TwinsBlogger Show

Želimo da vam se zahvalimo na vernosti vašim omiljenim rubrikama, jer nas vaša interesovanja inspirišu i vode u želji da vam pružimo samo najbolje sadržaje!

Vaši,

Nina, Nađa & WANNABE tim

Veliki rođendanski giveaway kviz

U nastavku rešite rođendanski giveaway kviz i popunite formular kako biste ušli u izbor za dobitnike nagrada. Potrebno je da ostavite sledeće podatke (ime i prezime, email adresu, datum rođenja, kontakt telefon). Uslovi koji su neophodni da se ispune jesu, da ste na sva pitanja odgovorili tačno, da nas zapratite na našem Instagram profilu kao i da se prijavite na naš YouTube kanal, te da nam ostavite i link do svog Instagram naloga kao i nickname na YouTube-u. Kako slavimo 6. rođendan voleli bismo da nam napišete i koje su vaše rođendanske želje i poruke za nas. Najkreativnije čestitke ćemo objaviti na našem sajtu, a učestvovanje je moguće sve do 13. oktobra kada se giveaway završava, a već 15. oktobra objavićemo imena svih onih koji su dobili neki od poklona.

NAPOMENA: Samo oni učesnici koji su ispoštovali sve korake ulaze u izbor dobitnika nagrada. Rođendanski giveaway važi samo za Republiku Srbiju! 

Nagrade koje možete osvojiti su:

1. Marc Jacobs parfem

2. CK parfem

3. Bvlgari parfem

4. MAC Mineralize Skinfinish “Soft & Gentle”NapomenaDelimo 3 komada, a svaki komad je jedan proizvod. 

5. Fashion Company paket (papuče Calvin Klein, majica i shopping torba).

6. Zlatara Stefanović narukvica iz serije “Infinity”

7. AMC haljina iz kolekcije jesen/zima 2016/17.

8. L’oreal paket (Color Riche la palette ruž za usne i Maybelline Lash Sensational maskara). NapomenaDelimo pet paketa, a svaki paket je jedna nagrada.

9. Sephora paket proizvoda

10. Lancome paket

11. H&M ogrlica

12. Clarins maskaraNapomenaDelimo tri maskare, a svaka maskara je jedna nagrada.

13. Caudalie paket (Instant Detox maska i Fluide za lice (light nijansa)). NapomenaDelimo tri paketa, a svaki paket je jedna nagrada.

14. Afrodita kozmetika (delimo 3 paketa- Mousse za telo i masažno ulje (jagoda); Body butter i masažno ulje (argan); Sladokorni piling za telo i masažnoulje (argan)). NapomenaJedan paket je jedna nagrada.

15. Nivea (Nivea Q10 anti-wrinkle krema, Niva hairmilk šampon, NIVEA hairmilk balzam za kosu, NIVEA protect&care dezodorans). NapomenaDelimo tri paketa, jedan paket je jedna nagrada.

16. Eucerin paket

17. Knjige Laguna (Daniela Bakić “Dnevnik čuda Dude Alapače”, Vedrana Rudan “Muškarac u grlu”, Dario Fo “Papina kći”).  NapomenaJedna knjiga je jedna nagrada.

18. Lindex šešir

19. Wannabe Collection majica

Kada je osnovan Wannabe Magazine?
Kako se zovu dve devojke koje su osnovale magazin zajedno sa trećim osnivačem?
Koji tip magazina je Wannabe Magazin?
Po čemu se Wannabe Magazin izdvojio od ostalih web magazina?
Koje nagrade je osvojio Wannabe Magazin?
Koji magazini su deo Wannabe grupacije?
Koji su inovativni web projekti po kojima je poznat Wannabe magazin?

Share the quiz to show your results !


Ostavi svoje podatke u formi ispod da dobiješ rezultat kviza.

big loader Veliki rođendanski giveaway kviz: Šta sve znaš o Wannabe Magazine u?
Veliki rođendanski giveaway kviz: Šta sve znaš o Wannabe Magazine-u? Tvoj rezultat od 7 tačnih odgovora.

Comments