U kom trenutku devojka zapravo počne sa pripremama za svoje venčanje? Pojedini će reći da je to od momenta veridbe. Ipak, priča je mnogo drugačija. Sve počinje u detinjstvu kad tu raskošnu haljinu i beli veo menja stara bakina zavesa, uz bajke i slikovnice princeza koje nose balske haljine i visoke punđe i – princa. Zar nije bilo tako?

Godine su prolazile, a maštanja o tom danu je bilo sve više. Uz detaljnu pripremu, svadbu ste mogli da organizujete možda i na prvom dejtu, ali ipak bilo je potrebno uverenje da je on taj, da ste vi ta, i da zajedno dobro funkcionišete. A šta kad konačno dođe taj momenat pripreme za venčanje i vi ipak niste sigurni kakvu venčanicu želite?

Ne morate da tražite dalje, jer su naši stilisti izdvojili bajkovite venčanice domaćih dizajnera među kojima ćete sigurno pronaći onu pravu!

Tijana Žunić

Venčanica koju odlukuje kvalitetan materijal, udobnost i precizne forme. Nosićete je s lakoćom i bićete jedinstvene kao i uvek, jer ovo su unikatni modeli ručnog rada. Spuštena ramena i balski trenutak od struka do poda upotpuniće vašu bajkovitu priču.

Ako ipak želite jednostavniju formu, ova haljina prati liniju vašeg tela. Karakteriše je minimalistički kroj će pokupiti vaše simpatije, kao i šlic koji će istaći vašu vitku liniju, dok upleteni materijal predstavlja jedini detalj na haljini. Ljubitelji minimalizma će je obožavati.

Pročitajte i ovo: 5 egzotičnih destinacija za venčanje iz snova

Nina Rajak

Želite da budete buntovni i elegantni – jednom rečju: želite da budete svoji! Bela haljina dolazi uz obzir samo uz nekoliko crnih detalja, a upravo ova venčanica svojom dark glam estetikom pobrala je veliki broj obožavatelja. Ako želite da izbegnete formu duge, teške venčanice, ovu odmah dodajte na listu svojih favorita.

Dragana Ognjenović

Kombinezon svedenog dizajna, elegantnih linija, ukrašen minimalnim detaljima; obojen u dve nijanse bele i zaključan bisernom orglicom – od tafta do raskošne svile, finog pamuka i tila, do organdina i bisera; od A kroja do sirene, raskošnih suknji do fascinantnih kombinezona – za vas izdvajamo jedan od najpopularnijih, a na vama je da izaberete nešto iz ove kolekcije!

Predrag Đuknić

Venčanica sirena je jedan od najdraženijih modela jer ističe figuru zahvaljujući idealnom kroju. Uglavnom ima duboki dekolte i otvorena leđa, a ovaj model ima prepoznatljivi potpis kreatora u kombinovanju kvalitetnog materijala.

Mihano Momosa

Ova venčanica odiše romantičnim i modernim stilom. Momosa uvek predstavlja jedinstvene i neodovljive kreacije koje su pažljivo kreirane za svačiji ukus; to su jednostavni i klasični krojevi sa blagom asimetrijom i ružno rađenim detaljima. Uvek u znaku ljubavi, ali kroz različite forme, i ovog puta venčanica je u formi ruže koja simbolizuje večnost, ljubav i trajanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihano Momosa (@mihanomomosa)

Ines bridal

Nežna, sofisticirana, suptilnih detalja; spoj mreže i čipke koja se širi od struka i postaje ekstravagantna venčanica spremna da u njoj izgovorite sudbonosno – DA!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INES bridal (@inesbridal)

Pročitajte i ovo: Kako treba da izgleda verenički prsten? 7 trendova koji će biti popularni u 2023.

Naslovna fotografija: instagram.com/mihanomomosa

Dragana Stojanović 

Comments