Maštanje o glamuroznom, romantičnom danu gde je glavni fokus na vama, vašem partneru, ali i estetici, ne bi trebalo nikog da iznenadi, posebno imajući u vidu da su ljudi danas opsednuti estetikom i bojama. Čak i ako ste do sada stupili u brak i prošli kroz celu fazu pripreme venčanja, to ne znači da i dalje niste ljubitelj venčanja i da ne uživate u ceremonijama koje nam donosi svet poznatih.

Najpopularnija venčanja su vrlo prisutna na društvenim mrežama, a neka čak i prekinu TV program i budu u prenosu uživo. Da li screenshotujete i čuvate fotografije dekoracija, venčanice, svadbene torte? Hajde da vidimo šta to govori o vašem stilu.

U nastavku teksta, pišemo o pojedinim najpopularnijim venčanjima poznatih!

Lauren Rodriguez i Chase Hall

Kiša nije pokvarila divnu ceremoniju u kojoj su svi prisutni vidno uživali. Ljubitelji minimalizma mogu da preuzmu prelepe ideje sa ove žurke, od venčanice, nakita, frizure, odela, do dekoracije koja je bila izuzetna. Na fotografiji ćete primetiti i da su svi sem mladenaca imali kišobrane, dakle, ovo je prikaz kao na filmu. Pada kiša, a vi plešete i ljubite se!

Na njihovim profilima na društvenim mrežama možete da vidite i prelepe vintage venčanice koje je Lauren nosila. Ako želite da na najlakši način oponašate ovaj stil, sve što je potrebno jeste da efektan nakit uklopite sa nežnom – nude šminkom. Složićete se – divan su par!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

AnnaSophia Robb i Trevor Paul

Ako ste ljubitelj jesenjih svadbenih proslava, onda ćete želeti da sačuvate fotografije sa ovog sjajnog venčanja. Proslava na planini Ketskildekoracija kao iz snova, sve u cveću i divni nasmejani ljudi. Da li se i vama dopada koncept venčanja napolju? Lepo vreme, pejzaž u prirodi, drvene stolice, cveće, bina za venčanje, još cveća, na jednom stolu hrana i piće, koktel majstor i muzika! Ovo je venčanje iz snova!

Pročitajte i ovo: 5 egzotičnih destinacija za venčanje iz snova

Ariana Grande i Dalton Gomez

Ovaj par odlučio je da se venča u potpuno intimnoj atmosferi. Ariana je nosila bezvremensku svilenu haljinu u kojoj je izgledala kao kraljica! Otmena, kao i uvek, sa svojim partnerom napravila je proslavu za pamćenje (ali samo za zvanice), jer do danas nismo upoznati sa svim detaljima. Ono što je poznato jeste da se ovaj par odlučio za dekoraciju u kojoj preovladava cveće koje visi sa plafona, sveće na sve strane, i sve je tako romantično! Ako vas ova dekoracija oduševljava, vi ste nežna i romantična duša!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianator (@agcentralphotos)

Sydney McLaughlin i Andre Levrone Jr.

Dobitnica zlatne olimpijske medalje Sydney Mclaughlin i bivši NFL igrač Andre Levrone, odlučili su da svoju proslavu održe u planinskom vinogradu. Sve oči bile su uprte u divne mladence, a mladina šminka postala je izuzetno popularna. Posle ove poslave, ruž u boji karamele postao je neverovatni hit!

Sarah Hyland i Wells Adams

Dvadesetog avgusta ove godine par se venčao i tada zadao domaći zadatak mnogima, jer je full glam koji je mlada donela postao sinonim za savršenstvo! Njena prva haljina imala je steznik sa korsetom, prelepa balska venčanica, dok je druga venčanica imala siluetu sirene, puf rukave i divan nakit.

Vinarija je zaista bila pun pogodak – aranžman cveća, vino, masline, sirevi, igra bojama u dekoraciji! Svaki detalj je bio toliko zanimljiv da su ljubitelji svadbenih glasali da je ovo najlepše venčanje godine

Da li se i vama dopada?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Pročitajte i ovo: WNB beauty planer za venčanje: Korak po korak do vašeg savršenog dana!

Naslovna fotografija: instagram.com/sarahhyland

Dragana Stojanović

Comments