Astrološki uticaj koji donosi Venera u Blizancima, od 10. aprila do 7. maja, manifestovaće se pre svega u našim ljubavnim odnosima i vezama, ali i u oblasti finansija i umetničkog angažovanja. Venera u Blizanicima donosi lakoću i razigranost, koji pojačavaju užitak u svakoj interakciji i doživljaju, ali nas mogu namamiti da izađemo ne samo iz zone komfora, već i iz okvira obaveza i odgovornosti koje smo prihvatili. Ako dozvolimo da nas senzacije i zabava preplave i ponesu, naša iskustva mogu biti plitka i površna, a možemo i povrediti druge. Neka vas Venera u Blizancima inspiriše – ali neka vas zdrav razum vodi!

Šta Venera u Blizancima donosi svakom znaku zodijaka  

Ovan

Venera u Blizancima donosi ležernost i inspiraciju, ali i emotivni i intelektualni nemir – žudite za flertom, zabavnim razgovorima i bistrim šalama. Ako je to ono što vam nedostaje u vezi, postarajte se da zadovoljite svoju potrebu u svakodnevnim interakcijama – ćaskanja u prodavnici, komentari na društvenim mrežama, druženje sa prijateljima – to su vaše prilike za uživanje i zabavu.

Tokom narednih nekoliko nedelja, neka vaše antene hvataju razgovore koji se odvijaju oko vas i uključite se u one koji vas intrigiraju. Diskusije, verbalno nadmetanje i iskrene razmene zadovoljiće vašu glad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Bik

Pustite da se vaše fascinacije udruže sa vašim finansijama – razmišljanje o načinima zarađivanja i razgovor sa prijateljim o izvorima prihoda, može vas dovesti do „rudnika zlata“ u ovom periodu. Usmerite svoju radoznalost i intuiciju u sopstveno obilje u narednom periodu i znajte da ne morate izabrati jedan put u svojim finansijskim strategijama – višestruki putevi imaju potencijal da vas dovedu do materijalnog blagostanja. Stavite sve na papir, da se ne biste izgubili u opcijama.

Blizanci

Venera u Blizancima budi vaše prepoznatljive čari – vaša sposobnost da iznesete mudra i duhovita zapažanja, da vodite filozofske rasprave i flerujete, dolazi do punog izražaja. Ako vas privlači više strasti, ne ograničavajte se – od plesa, preko kuvanja, do astroloških istraživanja, vaša interesovanja se pojačavaju, kako bi donela dublje ispunjenje. Snažna osećanja prema svemu što volite, pozivaju vas na rast i širenje perspektive.

Rak

Unutrašnji glasovi vašeg senzitivnog bića žele da odgovorite njihovom razigranom duhu. Odvojte vreme koje ćete provesti u samoći, kako biste se dublje povezali sa sobom i uživali u sebi. Razgovarajte sa svojim alter-egom putem dnevnika, skicirajte likove i oblike koji se pojavljuju u vašoj svesti i priložite ih na svoj oltar umetnosti i ljubavi, kako biste doneli osećaj lakoće u svoje unutrašnje svetilište i otvorili vrata za sve vrste uživanja.

Lav

Venera u Blizancima postavlja pitanja i intrigantne pozive na koja treba da odgovirte sa „da, molim“. Vaš život se u ovom periodu tiče ukorenjivanja i svijanja gnezda, ali vi upravo sada želite da cirkulišete i „zujite“. Zato zakažite sastanke sa prijateljima iz svih oblasti vašeg života i ulepšajte svoje dane sjajem smislenih veza. Učešće u aktivnostima sa drugima će takođe pojačati vaše zadovoljstvo – isprobajte nove stvari koje vas zanimaju i povežite se dublje sa partnerom kroz razvijanje novih interesovanja.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci koji u 2023. imaju najviše sreće

Devica

Imate velike planove, koji su prilično opterećujući – zato unesite malo igre i nestašluka, kako biste svoj život učinili zabavnijim. Unošenje malog dodira razigranosti u vaše profesionalne poduhvate, pomoći će vam da se posao isplati. Ponekad je strateški najspretnije da postignete uspeh, tako da ostanete fleksibilni i da imate otvorene mogućnosti. Umesto da zaglavite u jednoj ruti, zamislite nazabavniji i najuzbudljiviji put do postizanja cilja. Magija umrežavanja je sada veoma moćna i zato se povežite sa onima koje ste zapostavili i onima koji su vam zanimljivi. Nikada ne znate sa koje strane vam se mogu otvoriti vrata budućnosti o kojoj sanjate.

Vaga

Vaga u Blizancima  poziva vaše duhovne prijatelje da izađu i da se igraju. Ako ste meditirali u oluji i postali previše kruti sa svojom praksom, pokušajte sa lakšim pristupom – prizovite eterična prisustva, ukrasite svoj oltar i uputite molitve svojim božanstvima i zaštitnicima. Eksperimentišite sa terapijom razgovorom i pustite svoje unutrašnje biće da se sanjari i pluta u fantaziji beskrajnih mogućnosti. Vaš odnos sa divljom i vrtložnom misterijom života zahteva raznolikost da biste ostali živi – kao i svaka druga veza. Flertujte svojim trećim okom i održavajte intenzitet ovog udvaranja!

Škorpija

Za vas je vreme postavljanja granica i to onima koji su vam najbliži – umesto da dozvolite da ogorčenost ili pogrešna komunikacija talože i gomilaju nezadovoljstvo, kanališite ih i izbacite. Budite vešti i agilni kada upućujete druge u svoje emocionalno stanje, kako biste stekli podršku saveznika. Tokom narednih nedelja, oduprite se želji da igrate podmukle umne igre, ili da kreirate konflikte. Umesto toga, vežbajte da budete jasni – uklanjanje dugotrajne napetosti, ili skrivene ljutnje, stvoriće prostor za duh razigranosti i lakoće.

Strelac

Venera u Blizanicma pokreće jasnu i učestalu komunikaciju u ljubavnim i bliskim odnosima. Zato vežbajte da izrazite svoje emocije rečima i podelite ih sa svojim partnerom. Izjave ljubave i naklonosti, mogu otvoriti vrata dubljoj povezanosti i očistiti etar od bilo kakve statike. Takođe je sjajno vreme da se igrate sa svojim dragim osobama – karaoke večeri, spremanje kolača ili bilo kakvi drugi zajednički projekti i aktivnosti pojačaće iskru i oživeće vaše bliske odnose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Jarac

Vitalan period za otkrivanje novih načina za isceljenje, kao i za produktivnost – vreme je da udružite svoj radni i zdravstveni režim i svoju sposobnost za komunikaciju sa okultnim i radnim silama. Vaše različite oblasti interesovanja mogle bi da se sinhronizuju i manifestuju na vrlo praktične načine. Odvojte vreme za sitna uživanja – izlazak na ples, šetnje, omiljeni sladoled, inspirativan razgovor. To će odmoriti i obnoviti vašu mentalnu energiju i vaši projekti će se glatko odvijati.

Vodolija

Venera u Blizancima vam donosi obilje kreativnih ideja i inspiracije – bićete motivisani da se izrazite na autentičan način u svim životnim oblastima, da eksperimentišete i da se igrate. Novi projekti i nove ljubavi su povezani – ali nemojte tragati za srodnom dušom, već pronađite partnera za igru u ovom trenutku. Spremnost da budete žustri i da stvari ne shvatate previše ozbiljno, čini vas prijemčivim za ono što život želi da imate – uzbuđenje i brojne prilike da se oprobate i izrazite.

Ribe

Unesite duh zabave i spontanosti u svoj dom, da bi vaš život bio zanimljiviji u svom središtu – tamo gde se osećate spokojno i bezbedno. Možda ćete želeti da preuredite prostor ili napravite novi razmeštaj, a možda ćete to raditi stalno u narednim sedmicama. Čak i ako samo premeštate jastuke, verujte svojim instinktima – u ovom trenutku vi kreirate svoju estetiku i udobnost. Porodične igre i večere bez telefona, mogle bi da zadovolje vaše unutrašnje dete i daju vam emocionalnu hranu za kojom žudite.

Pročitajte i ovo: Sa kim se Ovan najbolje slaže – kompatibilnost sa ostalim znacima zodijaka

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Brankica Milošević

Comments