Ako ste čekali na ljubav, verujte, čekanje je završeno. Kažu da ne postoji savršeno vreme za ljubav, ali kada bi ono postojalo – onda bi to definitivno bio period Venere u Ribama. Venera, planeta ljubavi, ulazi u svoj omiljeni položaj, a to je u položaj Riba, i to se desilo upravo juče, 5. aprila.

Ovaj duo je savršen, kako za naše odnose sa drugima, tako i za naš odnos sa sobom. Ova astrološka kombinacija će učiniti da budemo kreativniji, romantičniji i “poguraće” nas da preuzmemo određene inicijative.

Sada je pravo vreme da se posvetimo sebi, partneru i osobama prema kojima gajimo određenu naklonost. Pravo je vreme da se uhvatimo ukoštac sa svojim osećanjima, da počnemo da prihvatamo ljubav i da je bezuslovno dajemo, što će nam biti mnogo olakšano upravo zbog položaja Venere u Ribama. Ako možemo sva osećanja da podvučemo pod jednu rečenicu, to bi definitivno bila – svet polako postaje lepše mesto.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@atyourtaste је поделио/ла објаву

Ovaj tranzit Venere se odnosi najviše na ljubav, praštanje i razumevanje. Pod uticajem planete ljubavi ćemo naučiti kako da razumemo i kako da vidimo svet u boji, a da ne stavljamo ružičaste naočare.

Venera u Ribama proizvodi energiju koja najbolje može da se opiše kao energija zaljubljivanja. Svi smo iskusili momenat kada se u našem stomaku sve uzburka čim pomislimo na tu jednu osobu, i svi znamo da, koliko god da smo bili povređeni posle tog osećaja, ne bismo ga nikad izbrisali iz sećanja.

U periodu dok je Venera u Ribama, sve može da bude romantično, šarmantno i magično. Kada nas ponesu sva ova osećanja, moramo da se zapitamo – da li su nas samo ponela, ili smo zaista zaljubljeni u tu osobu?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Shine Magazine (@theshine)

Comments