Venera u znaku Blizanaca ove godine boravi od 23. maja do 17. juna – spremajući vas zabavu na višem nivou nego inače. Ovaj tranzit je bezbrižan, lagan, zabavan i koketan i predstavlja vreme za stvaranje uspomena, upoznavanje novih osoba i razgovore do zore.

Tokom ovog tranzita, upoznavanje je prava avantura – bilo da se radi o društvu na mreži ili uživo, uživaćete u neočekivanoj prirodi sastanka na slepo, a isto tako se i prijateljstvo može iznenada pretvoriti u romansu.

Nestalna energija Blizanaca upozorava da ne očekujete da će privlačnosti koje se javljaju u ovom periodu istrajati – Venera u Blizancima traži raznolikost i spontanost, tako da nova ljubav može brzo izbledeti i napraviti mesto sledećoj.


Postojeće veze mogu dobiti podsticaj, jer ova svetla i prozračna energija pomaže umornim partnerima da ponovo otkriju zabavu i radoznalost u svom odnosu. Takođe, tokom ovog tranzita mnogi mogu iskusiti žestoku ljubomoru, a teške veze se mogu okončati.

U ovom periodu intelekt je istaknut – možete se zaljubiti u nečiji um, ili pronaći partnera kroz zajednička interesovanja ili hobije.

Pošto Venera upravlja i novcem, ovo je idealan period za uštedu, ali i za pronicljive finansijske odluke i poteze.

Svakom horoskopskom znaku Venera u Blizancima donosi malo drugačiju poruku, ali generalno, svi će težiti ljudskoj povezanosti, druženju i zabavi.

Pročitajte i ovo: Rituali manifestovanja koje treba da praktikujete – prema horoskopu

Uticaj koji Venera u znaku Blizanaca donosi svakom horoskopskom znaku

Ovan

Venera u znaku Blizanaca povećava vašu elokventnost i šarm – uz vašu akcionu dinamiku, ovo može biti vrlo uzbudljivo vreme za vas. Možete biti vrlo zauzeti, jureći sa jednog mesta na drugo, bez dovoljno slobodnog vremena. Da se ne biste iscrpli, pobrinite se da imate dovoljno sna i odmora – ne možete da uživate u zabavi, ako ste preumorni.

Bik

Ovaj tranzit Venere aktivira vašu finansijsku zonu – vreme je da postanete kreativniji u pronalaženju izvora prihoda. Možda biste mogli da dodatno zaradite pisanjem ili podučavanjem? Vodite računa o svojim navikama trošenja – poklon kojim želite da nagradite sebe ili obradujete partnera je sasvim u redu, ali može se javiti ipuls koji će dovesti do niza prekomernih troškova.

Blizanci

Dok Venera prolazi kroz vaš znak, celo vaše biće je spremno i raspoloženo za zabavu. Ovo je period intenzivnog druženja i prijateljstva su trenutno važnija od romantike. Ako ste slobodni, fokusirajte se na upoznavanje novih ljudi koji dele vaša interesovanja – ljubav može, ali ne mora uslediti, a vi ćete proširiti svoje „pleme“ zbog čega ćete se osećati ispunjeno.

Rak

Venera u znaku Blizanaca aktivira vašu duhovnu zonu, ali ova energija nije visoko introspektivna – umesto toga, dobro je vreme da se pridružite nekoj duhovnoj grupi ili ljudima koji dele vaša uverenja i stavove, od kojih imate šta da naučite. Ograničite provođenje vremena u samoći u ovom periodu – vi uživate da budete sami, ali sada se možete osećati usamljeno.

Lav

Društveni element ovog tranzita pruža vam priliku da svoju bujnu prirodu pustite da se igra, a kada se zabavljate, možete kreirati događaje koji će svima dugo ostati u sećanju. Upoznavanje je zabavno i želećete da ostavite dobar prvi utisak i da sve bude na nivou, ali zvezde savetuju da to ne pokušavate luksuznim aranžmanima, već da se usredsredite na intelektualnu razmenu i romantiku.

Devica

Tokom ovog tranzita, Venera pokazuje vaše talente u karijeri – ovo je dobar period da naglasite svoje komunikacione veštine i sposobnost da vodite računa o detaljima. Prijavite se za unapređenje, ili potražite posao u kome će se vaši talenti više ceniti. Ipak, čuvajte se površnosti tokom ovog tranzita – odolite iskušenju da osvojite neku poziciju samo zbog toga koliko se isplati.

Vaga

Venera u znaku Blizanaca aktivira vašu zonu putovanja – savršen period za odmor! Ova astrološka oblast je takođe povezana sa etikom i moralom, pa se nemojte iznenaditi ako morate da donesete težak izbor koji uključuje pitanje principa. Nastojte da odmorite mozak šetnjama i opuštajućim aktivnostima, kroz koje ćete se povezati sa svojim srcem na dubljem na dubljem nivou.

Škorpija

Iako je energija Blizanaca obično emocionalno lagana, ovaj tranzit bi mogao da aktivira teška osećanja ljubomore i posesivnosti, koja mogu izazvati stvarne probleme u vašem ljubavnom životu. Pokušajte da vidite razliku između bezazlenog flerta i izdaje – nije sve tako ozbiljno i presudno kao što mislite. Ako ne možete da pronađete mir u vezi, možda to nije tako dobra veza, kao što ste mislili.

Strelac

Venera u Blizancima aktivira vašu ljubavnu zonu i može vam pružiti nekoliko srećnih nedelja u partnerskom odnosu, ili doneti zanimljiv i uzbudljiv susret ako ste slobodni. Međutim, budite spremni na prolaznost potencijalne veze – živite u sadašnjem trenutku i ne razmišljajte previše o budućnosti. Sve će doći u pravo vreme.

Jarac

Tranzit Venere kroz znak Blilzanaca donosi podsticaj vašoj fizičkoj energiji – možete otkriti da vam ne treba toliko sna kao inače i da odjednom dan duže traje i imate više vremena da završite sve obaveze i posvetite se sebi, ljubavnom i porodičnom životu. Krećite se lagano i odmereno i budite budni – propuštanje nekih detalja može stvoriti probleme.

Vodolija

Venera u znaku Blizanaca podstiče vašu kreativnost, a takođe i vaš ljubavni život. Ako ste slobodni, ovo je savršeno vreme za zabavljanje, posebno ako možete zadržati otvoren um o tipu osobe koju želite da upoznate. Sjajno je vreme za pisanje, poeziju, muziku, umetnost – uživajte u svemu što vas inspiriše i pokreće vašu maštu.

Ribe

Ovaj period se odnosi na ulepšavanje vašeg doma, ali i na jačanje svog samopoštovanja i osećanja sigurnosti. Zvezde savetuju da prihvatite pozive i izađete u društvo, čak i ako niste posebno raspoloženi, jer možete otkriti koliko vas drugi cene, što će vam pomoći da više cenite sami sebe. Lagana energija ovog tranzita pomaže u komunikaciji sa teškim osobama i članovima porodice – humor osvetljava put.

Pročitajte i ovo: Šta znači retrogradno kretanje Plutona za svaki horoskopski znak

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Brankica Milošević

Comments