Venera izranja iz okeana emocija u kome je boravila tokom većeg dela sezone Raka i danas, 11. jula, prelazi u vatreni znak Lava, donoseći svakom znaku dinamične promene. Prigrlite svoju kraljevsku ličnost poručuje Venera u znaku Lava, podstičući entuzijazam i slavljenje života – vreme je za kreativnost, strast i dramatične izjave ljubavi.

Venera simbolizuje senzualnu prirodu Afrodite, boginje ljubavi, lepote i zadovoljstva, a vezana je i za osećanje lične vrednosti, kao i za pitanja materijalnog blagostanja i izobilja.

Ulazeći u znak Lava, gde vlada večno goruće Sunce i živahni element vatre, Venera poprima kraljevske i strastvene kvalitete, uvećavajući našu želju za romantikom, lepotom i samoizražavanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)


Odjednom možete postati sigurniji u želje svog srca i dožieti nalet inspiracije i želje da zablistate. Umetnički poduhvati su veoma istaknuti u ovom tranzitu, jer nas Lavovska suština podstiče da pokažemo svoje talente i uživamo u centru pažnje. Venera u znaku Lava je odlično vreme za pokretanje kreativnih projekata, planiranje javnih nastupa ili, u najmanju ruku, prepuštanje hobijima koji donose radost i ispunjenje.

Finansijski sektor je takođe favorizovan – vodite računa o svojim navikama potrošnje, jer možete biti inspirisani da trošite na luksuzne predmete, ili iskustva zbog kojih se osećate posebnim. Nema ničeg lošeg u uživanju u zadovoljstvima života, ali važno je održavati ravnotežu u tome!

Pročitajte i ovo: Šta sezona Raka donosi svakom horoskopskom znaku

Šta Venera u znaku Lava donosi svakom horoskopskom znaku

Ovan

Vaša harizma je pojačana i vaši talenti vidljivi – Venera u znaku Lava blista u vašoj petoj kući ljubavi, strastvenih projekata i samoizražavanja, najavljući period u kome ćete blistati u svim životnim aspektima.

Pored povećanja kreativnosti i samopouzdanja, verovatno ćete se osećati opuštenije sa svojom autentičnošću, dok dobijate pažnju i divljenje okruženja. Romantični susreti su razigrani i strastveni i ovo je odlično vreme za upoznavanje nekog novog i zabavljanje.

Bik

Vaša nebeska vladarka prolazi kroz znak Lava u četvrtoj kući emocionalne baze, u kojoj prisustvo Venere naglašava teme koje se tiču doma i porodice. Ovo je divno vreme za fokusiranje na svoj unutrašnji život i porodične odnose.

Ulepšajte svoj životni prostor, makar tako jednostavnim činom kao što je paljenje mirisnih sveća. Ako razmišljate o kupovini ili prodaji nekretnina, ovaj tranzit je povoljan za unosnu investiciju.

Blizanci

Vaše reči teku sa lakoćom, a vaš glas šarmira sve oko vas. Sa Venerom u Lavu u vašoj trećoj kući komunikacije sa neposrednom okolinom, vaše interakcije će verovatno biti harmoničnije i angažovanije.

Ovo je odlično vreme za pisanje, govor i predstavljanje svojih ideja i talenata. Ako promovišete događaj ili kreativni projekat, Venera u znaku Lava može doneti marketinšku energiju za koju niste ni znali da vam je potrebna.

Rak

Priznajte svoju vrednost i brojte svoje blagoslove, dok Venera prolazi kroz hrabrog Lava u drugoj kući novca, udobnosti i senzualnih zadovoljstava koja traže stabilnost. Ovo je sjajno vreme za pregled finansijskih planova i otkrivanje novih načina za sticanje bogatstva.

Uživaćete u luksuznim zadovoljstvima, pa je važno da počastite sebe nečim zbog čega se osećate cenjeno i vredno. Ovaj tranzit vas može inspirisati da pronađete kreatine načine zarađivanja, kroz umetničke talente ili hobije.

Lav

Uživajte u svom punom sjaju – planeta šarma, ljubavi i lepote podiže vašu harizmu i blistavost, pojačavajući vašu želju za naklonošću i samoizražavanjem. U ovom periodu ste još privlačniji i fascinantniji nego inače i vaš društveni život će procvetati.

Romantično ili prijateljski, vaše prisustvo izaziva pažnju i divljenje – dajte prioritet maženju sebe i radite sve što vas usrećuje i ispunjava.

Devica

Odvojte vreme za sebe u ovom periodu, Device. Dok Venera obitava u vašoj 12. kući duhovnosti, vreme je za povlačenje i intropekcuju i pronalaženje unutrašnjeg mira.

Rituali brige o sebi, poput meditacije, vođenja dnevnika ili kreativnog projekta, mogu biti posebno korisni u ovom periodu. Prihvatanje samoće je prilika za samootkrivanje i lični rast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Vaga

Vaša planetrna vladarka prolazi kroz kreativni znak Lava osvetljavajući vašu 11. kuću zajednice i osećanja pripadnosti – okupite voljene osobe i prijatelje i uživajte u saradnji, druženju i povezanosti.

Prisustvo planete ljubavi nadahnjuje vaše bliske odnose, pojačavajući želju za prijateljstvom i vezom, a vaš društveni život postaje živahniji i ispunjeniji. Imate priliku da proširite upoznate nove ljude i proširite svoj krug, pojedinima koji dele vaše vrednosti, nade i snove o budućnosti.

Škorpija

Ažurirajte svoje poslovne stranice i profile – Venera u znaku Lava u vašoj 10. kući autoriteta, karijere i ugleda, osvetljava vaša lična i profesionalna dostignuća, čineći vas još prijemčivijim za privlačenje uspeha i pohvala.

Ne gubeći iz vida svoj lični život, radite na poboljšanju i oplemenjivanju svog javnog imidža – pokažite svetu kako preuzimate vođstvo i neka vaši talenti zablistaju.

Strelac

Venera u Lavu redefiniše vašu definiciju carpe diem, a vaša lista želja je odjednom veća od života. Dok planeta ljubavi prolazi kroz vašu devetu kuću avanture, obrazovanja i samootkrivanja, sve što vam se događa, od vaših kreativnih ideja do romanse i flerta, pokazuje da cenite sve što je zanimljivo i egzotično.

Putovanje tokom ovog perioda, bilo da je u pitanju daleka destinacija ili vikend, donosi ogromnu radost, prilike za romansu i veće poštovanje spontanosti i avanture.

Jarac

Venera u znaku Lava aktivira vašu osmu kuću intimnosti, transformacije i duševnih veza, naglašavajući vašu želju za harmonijom i vezom, koja je mnogo dublja od fizičke.

Venera vas podstiče da zadržite prostor za ranjivost i emocionalnu vezu, jer to može voditi ka većem poverenju i bliskosti. Finansijska saradnja u ovom periodu takođe može biti povoljna, jer ste otvoreniji za viši nivo profesionalnog rasta.

Vodolija

Okružite se ljudima koji vas vrednuju i inspirišu. Dok Venera prolazi kroz vašu sedmu kuću obaveza i značajnih veza, poboljšava vašu sposobnost da se harmonično povežete sa svima oko sebe, unoseći toplinu i naklonost u vaše interakcije.

Verovatnije je da će odnosi procvetati, kako lično, tako i profesionalno, ukoliko se fokusirate na saradnju i recipročno davanje i primanje.

Ribe

Vreme je da više cenite svoje veze i način života – Venera u znaku Lava prolazi kroz vašu šestu kuću rutina i sigurnosti, podstičući vas da se povežete sa kolegama i prijateljima i budete na usluzi. Takođe možete naći više uživanja i zadovoljstva u svojim svakodnevnim zadacima.

Uvedite malo više zabave sa prijateljima i porodicom, kako biste se opustili i uneli više radosti u svoj život, pronađite veću ravnotežu između posla i privatnog života, i razmislite o novim zdravstvenim rutinama, zbog kojih ćete se osećati bolje u svojoj koži.

Pročitajte i ovo: Svi astrološki događaji koji nas očekuju u julu

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Brankica Milošević

Comments