Želiš da tvoja koža bude hidrirana i da očuvaš njenu barijeru?

Prijavi se i pokloni svojoj koži boost koji joj je potreban!

Šta savremena, mlada žena očekuje od skin care proizvoda?

Mlada, ambiciozna i uspešna žena svesna je sebe u svakom trenutku. Ona se svakom segmentu svog života posvećuje sa punom pažnjom - od jutarnje skin care rutine, preko poslovnih poduhvata tokom dana, porodičnih obaveza, pa sve do večernje joge. Ona je perfekcionista, i perfekcionizam očekuje i od proizvoda koje bira. Ona zna šta želi, šta može da ponudi, i šta zahteva.

Kada je u pitanju skin care rutina, njen prioritet su hipoalergeni proizvodi visokog standarda, koji će njenoj koži pružiti samo najbolje. Mlada žena je informisana o skin care trendovima, o sastojcima proizvoda koje bira i njihovim performansama - i zato joj ništa ne promiče. Ona je svesna značaja negovane kože i zaštite koju nam kožna barijera pruža, i svojoj skin care rutini pristupa sa dva cilja. Prvi je da očuva zaštitnu funkciju kožne barijere, a drugi da svoju kožu učini adekvatno hidriranom, i pruži joj punoću, gladak osećaj, ujednačen ten i zdrav sjaj.

Da li se i ti pronalaziš u ovim rečima? Saznaj više o svojoj koži, i na koji način možeš da joj pružiš negu - za koju znaš da joj je potrebna.

Kako te tvoja kožna barijera štiti od štetnih spoljašnjih uticaja?

Kožna barijera je “prva linija odbrane” tvog organizma. Ona te štiti od štetnih spoljašnjih uticaja kao što su zagađenje, stres i umor. Uticaj ovog celokupnog zagađenja na javno zdravlje i kožu možemo sagledati kroz jedan pojam - pod imenom ekspozom. Ekspozom definiše kumulativnu meru uticaja okoline na organizam, kao i biološke odgovore tela na spoljašnje uticaje. Dakle, ekspozom sumira sve zagađivače, i sve one promene na koži koje nisu povezane sa genetikom, već nastaju pod uticajima okoline, UV zraka, pušenja, nezdrave ishrane, stresa i neredovnog sna.

Pod uticajem ekspozoma, tvoja koža svakodnevno trpi biološka oštećenja kao što su inflamacije i oksidacija, a ona nakon godina akumuliranja na koži postaju vidljiva i rezultiraju suvom kožom, neujednačenim tenom bez sjaja, flekama, gubitkom čvrstine i nastankom finih linija.

Kako bi ovo sprečila na vreme, potrebno je da svoju kožu, koja je veza između spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti organizma, neguješ kroz holistički pristup, adekvatnim proizvodima i redovnim ritualima.

Kako to možeš učiniti?

Korišćenjem proizvoda koji će svojim sastojcima povećati otpornost barijere tvoje kože i dati joj adekvatnu hidrataciju, postići ćeš bolju zaštitu, jedriji izgled lica i efekat zategnutije kože. Do toga možeš doći uz pravilne korake u svakodnevnoj nezi. A kod koraka je, zna se, najvažniji onaj prvi.

Svestan važnosti značaja zaštitne funkcije kožne barijere, zaštite od ekspozoma i potrebe žena širom sveta da svoju kožu održe zdravom, jedrom i blistavom, brend VICHY kreirao je proizvod - VICHY Minéral 89 Booster. Ovaj jedinstveni booster ušao je u svoju treću godinu postojanja na tržištu, a za to vreme stekao je mnoge verne korisnike, koji su u njemu pronašli svog omiljenog skin care partnera.

VICHY Minéral 89 Booster je proizvod namenjen prvoj liniji zaštite od ekspozoma, i zato je on savršen prvi korak u okviru rutine nege tvoje kože. Njegovim kombinovanjem sa drugim proizvodima za negu postići ćeš maksimalan učinak, a mi ti otkrivamo u čemu leži tajna njegove efikasnosti i zašto je skin care favorit mnogih žena. Dermatološka ispitivanja otkrila su da je učinkovitost ovog proizvoda prilikom zaštite kože od zagađenja čak dodatnih 36% zaštite. Pored toga što štiti, ovaj proizvod i hidrira tvoju kožu, a čak 87% žena oseća da im je koža punija nakon njegovog korišćenja.

Podeli sa nama svoje VICHY Minéral 89 iskustvo i osvoji godišnju zalihu omiljenog beauty proizvoda!

Skroluj do kraja stranice, prijavi se i osvoji vredne nagrade.

U čemu je tajna VICHY Minéral 89 Boostera?

VICHY Minéral 89 Booster odlikuje jedinstvena kombinacija VICHY vulkanske vode, po prvi put u koncentraciji od čak 89%, sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Njegova jednostavna formula sastoji se od samo 11 odabranih sastojaka. Ovaj hipoalergeni proizvod čini tvoju kožu otpornijom na spoljašnja zagađenja i umor, time što jača funkciju njene barijere. Korišćenjem VICHY Minéral 89 Boostera, tvoja koža iz dana u dan postaje bolje hidrirana, izraženijeg tonusa, punija i blistavija nego ikad. Ovaj booster namenjen je svim tipovima kože i možeš ga koristiti u večernjim i jutarnjim skin care ritualima, kao prvi korak rituala nege kože, naročito u gradskoj sredini. Efikasnost ovog proizvoda potvrdile su žene koje su ga testirale*, a čak 92% smatra da je ovaj proizvod primeren njihovom tipu kože.

U čemu leži značaj VICHY vulkanske vode?

Osnovna uloga VICHY vulkanske vode je jačanje odbrambenog mehanizma kože. Ova vulkanska voda izvire u vulkanima regiona Overnja, u Francuskoj, a bogata je sa čak 15 esencijalnih minerala.

Zašto je značajna hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina umanjuje gubitak vode iz organizma, time što zadržava vodu u rožnatom sloju kože. Ona je nastala od fermentisane pšenice i zaslužna je za punoću tvoje kože. VICHY proizvodi u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu visoke i niske molekulske mase.

Šta VICHY Minéral 89 Booster čini za tvoju kožu?

Nakon redovnog korišćenja VICHY Minéral 89 Boostera, koža je:

+21%

punija

+20%

glatkija

+26%

zdravijeg sjaja

+26%

ujednačenijeg tena

*Napomena: Kliničko ispitivanje na 52 žene, 2 nanošenja dnevno tokom 4 nedelje.

Podeli sa nama svoje VICHY Minéral 89 iskustvo i osvoji godišnju zalihu omiljenog beauty proizvoda!

Pozivamo te da nam ispričaš više o svom iskustvu korišćenja VICHY Minéral 89 Boostera i da na sav glas kažeš zašto je on tvoj omiljeni beauty proizvod!

Pošalji kratku priču, ime i prezime, kontakt telefon i link do svog Instagram profila na jedan od ova tri načina:

Putem maila na adresu konkurs@wannabemagazine.com uz naznaku u nazivu “MOJ VICHY”

PRIJAVI SE

Putem privatne poruke na WANNABE Magazine Facebook nalogu

PRIJAVI SE

Putem privatne poruke na WANNABE Magazine Instagram stranici

PRIJAVI SE

Prilikom prijave potrebno je da potvrdiš

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Najzanimljivija priča, po izboru žirija i publike, biće nagrađena godišnjom zalihom VICHY Minéral 89 Boostera, dok će još dvadeset odabranih zanimljivih priča biti nagrađene VICHY Minéral 89 Boosterom.

Tri srećna dobitnika imaće priliku da svoj VICHY skin care put podele i pred kamerama, i time postanu zvezde jedinstvenog VICHY beauty shootinga!

Konkurs traje od 13.9. do 27.9.2021. godine i važi za teritoriju Republike Srbije.