Vichy Minéral 89

Želimo da se svaka žena oseća snažno i prijatno u svojoj koži u bilo kom trenutku, a ta snaga dolazi iz samopouzdanja koje se vidi na njenom licu. Zato negujemo prijateljstvo kao jedan od najvažnijih odnosa u životu žene koji pokreće njenu unutrašnju snagu i kreiramo proizvode koji se brinu za njenu snagu spolja.

hidratacija Vichy Minéral 89

Zatezanje, vidljivost borica, neujednačen ten i tekstura kože, sklonost perutanju… Svaka devojka koja ima suvu ili dehidriranu kožu zna dobro o čemu pričamo.

vichy 1000 Vichy Minéral 89

U pravilnoj nezi leži ključ glatke kože koja blista, a kada govorimo o hidrataciji kože, ne možemo zaobići hijaluronsku kiselinu. Koža je i sama proizvodi, ali taj proces jako usporavaju spoljašnji faktori poput zagađenja i UV zraka. Baš zato, tvojoj koži treba moćan hidrirajući boost, iznutra i spolja.

vichy4 Vichy Minéral 89

Jedinstvena kombinacija Vichy mineralizovane termalne vode po prvi put u koncentraciji od 89% udružene s hijaluronskom kiselinom, Minéral 89 jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidrirana, boljeg tonusa i blistava.

VICHY MINERAL 89 Fortifying and Plumping Daily Booster NM PACK 2 CUPS 2 Vichy Minéral 89

Zašto je važno osnažiti kožu?

vichy mineral vizual 3 Vichy Minéral 89

Svaka žena treba da se oseća snažno i ugodno u svojoj koži, u bilo kom trenutku! A izgled zdravog i negovanog tena je ono što žene osnažuje spolja!

vichy5 Vichy Minéral 89

 

 

Comments