#Staycation?

Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Da li ste već isplanirali kako ćete da provedete ovo leto? Mi vam donosimo nekoliko predloga za nezaboravan provod koji ne uključuju napuštanje naše zemlje!

Po svemu sudeći, staycation je trend koji ćemo pratiti ovog leta - odmor ćemo provesti u našoj zemlji i uživaćemo u lokalnom turizmu. Ali bez obzira na to što će ove sezone stranice naših pasoša ostati bez novih pečata, rešeni smo da ne padamo u kandže pesimizma već da učinimo sve što je u našoj moći da se svakako dobro provedemo sa onim čime raspolažemo. U redu je da se osećate zbunjeno i izgubljeno - zato smo mi za vas pripremili mini staycation vodič za najbolje leto ikad!

Gde da boravite?

u Beogradu

U srcu Beograda, nalazi se Hotel Falkensteiner, moderan i pun dobre, prijatne atmosfere. Savršen spoj tradicije i modernosti je tu zahvaljujući arhitekti Borisu Podreccu koji je kreirao prostor karakterističnog ambijenta sa svim sadržajima koje možete poželeti za svoj odmor u Beogradu.

I još, ukoliko plaćate Visa premium karticom (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite), ostvarujete 10% popusta na restoranske usluge, 20% popusta na sve masaže i tretmane u wellness centru hotela i besplatni "upgrade" u višu kategoriju soba (ukoliko raspoloživost dozvoljava). Dakle, sve što vam je potrebno za savršen odmor!

Na raspolaganju vam je i novootvoreni Hotel Mona Plaza koji se nalazi na Donjem Dorćolu i za koji se vezuje slatka priča - zahvaljujući činjenici da je deo hotela zaštićen državom jer se na tom mestu davne 1903. godine nalazila prva fabrika čokolade, “Šonda”, glavni fokus hotela je na aktivnostima i iskustvima vezanim za čokoladu koja pratiti čitav ambijent i enterijer hotela.

Svakim plaćanjem Visa premium karticom i u ovom hotelu ostvarujete brojne pogodnosti u vidu besplatnog “upgradea” u višu kategoriju soba, VIP paket u sobi, 10% popusta na sve masaže i tretmane u wellness centru hotela “Inspirium” i još mnogo toga!

pogledajte Sve ponude i pogodnosti

POGLEDAJTE

u Srbiji

Ukoliko leto želite da provedete van Beograda, predlažemo
da se uputite na neku od naših najlepših planina.

Kopaonik Apartmani obezbeđuju 10% popusta u smeštajnim objektima i 10% popusta u slučaju korišćenja airpot-shuttle transporta Beograd-Kopaonik, za svako plaćanje Visa premium karticom (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite).

Vila Pina na Zlatiboru, koja se nalazi na najlepšem delu zlatiborske visoravni, u senovitom ambijentu borove šume nadomak jezera, nudi 1h besplatnog korišćenja wellness centra svim gostima koji plaćaju Visa premium karticom.

Za ljubitelje banja, Hotel Merkur u Vrnjačkoj Banji nudi 7% popusta na klasičan, medicinski i spa pansion za svako plaćanje Visa premium karticom, a opuštanje i dobar provod su zagarantovani!

pogledajte Sve ponude i pogodnosti

POGLEDAJTE

Šta da radite?

Kada letujete na nekoj udaljenoj destinaciji obično se ni ne pitate šta ćete da radite, već dane provodite spontano, jednostavno uživajući i radujući se što ste tu gde jeste. Međutim, kada ste “osuđeni” na manje avanturistički odmor, potrebno je da osmislite aktivnosti kojima ćete ispuniti dan i uz koje ćete imati utisak da ste zaista na odmoru.

Ukoliko uživate u fizičkoj aktivnosti, Belgrade Squash Club svim korisnicima Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice obezbeđuje popust i besplatnu članarinu - savršena prilika da se oprobate u jednom od najbržih i najiscrpljujućih sportova!

Ako su pak spa tretmani vaša šolja čaja, Saruna Fitness & Spa i Beauty Plaza by Saruna za sve korisnike Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartica obezbeđuju 5% popusta na kozmetičke i terapeutske tretmane, masaže i fitnes programe.

Najzad imate izgovor da budete sebični i posvetite se isključivo sebi,
a to je ono što i želimo da radimo na odmoru!

Gde da jedete?

Stigli smo i do najukusnijeg dela našeg vodiča - restorana, u kojima možete uživati u vrhunskim specijalitetima! Naravno, kao korisnike Visa premium kartica, i ovde vas čekaju brojne pogodnosti, a finalni izbor napravite prema sopstvenom ukusu.

Restoran Madera se mora naći na vašem “meniju”! U ovom restoranu okupljali su se gradski boemi, čuveni umetnici i novinari, koje su popularno nazivali “maderašima”, a priča kaže da je restoran dobio ime tako što je neko od gostiju doneo odlično vino sa portugalskog ostrva Madeira. U njemu i danas volimo da se okupljamo, a razlog više je desert ili dižestiv nakon ručka ili večere koji dobijaš svakim plaćanjem vašom Visa premium karticom.

Nazvan po čuvenom francuskom piću, Pastis Bistro je uređen u stilu pariskih “bistroa” i sve u njemu odiše šarmantnim francuskim duhom. Akcenat je stavljen na vrhunska francuska vina, ali se u vinskoj karti takođe nalaze vina koja stižu i sa drugih podneblja poznatim po ovom ukusnom piću, kao što su Argentina, Portugal, Čile, i naravno Srbija, a svakim plaćanjem Visa premium karticom (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite) ostvarujete 5% popusta.

Kafe Kozmetičar je kafe-bistro na Vračaru sa ponudom izuzetnih kafa i čajeva i posebno odabranom muzikom sa ploča. Ukoliko ste korisnik Visa premium kartice, nakon poručenog obroka dobijate gratis espresso.

Na vašoj gastro mapi se moraju naći i restorani Monument, prepoznatljiv po autentičnom jelovniku i dobroj atmosferi, egzotičan i zavodljiv Istok, prvi vijetnamski restoran u Beogradu, Tezga bar u boemskoj četvrti i Homa, koji nudi najrazličitije specijalitete kao što su losos u zelenom kari sosu, piletina u crvenom kariju, kefte od bakalara, terina od pačje džigerice, pržena empanada sa piletinom, dimljenim sirom, spanaćem i kiselim krastavčićima.

pogledajte Sve ponude i pogodnosti

POGLEDAJTE

Visa svojim korisnicima premium kartica
(Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite)
omogućava niz specijalnih ponuda i benefita,
sa željom da svakome od njih pruži jedinstveno iskustvo.
Tako, osim u putovanjima, ovog leta možete da uživate i u sjajnom šopingu na više lokacija u zemlji, baš prema vašoj meri.