Da li je i vaš rokovnik u potpunosti popunjen ove jeseni? Odjednom, sve se pokreće, stalno se prave novi planovi, pred vama su brojne obaveze, projekti, proslave, putovanja…Grad nikada ne spava, a puls urbanog života se sa dolaskom hladnih meseci samo ubrzava!

Od jutra do kasnih večernjih sati, svaki dan je ispunjen susretima, izazovima, smehom, ponekad i haosom, ali jedno je sigurno – živimo veoma brzo i dinamično. Nekada su iznenađenja prijatna, nekada nam izmene život iz korena, a nekada se pretvore u nezgode koje želimo da izbrišemo. Jedno je sigurno: u gradu baš nikada nije dosadno, a sve te trenutke, i lepe i ružne, želimo da budno ispratimo i sačuvamo!

V29 Lite 5G Flare Black beaty Shot 1 Stvoren za gradski haos: vivo V29 Lite pretvara vašu svakodnevicu u glamur

Pred užurbani period koji nas čeka u narednim mesecima, treba da pronađemo svoj jedinstveni tempo, ali i da maksimalno olakšamo sve te haotične dane koji nam dolaze. Svakodnevica treba da bude efikasno isplanirana, ali nikada ne treba da zaboravimo na uživanje, radost i druženje, koji iznova podsećaju koliko je život lep i uzbudljiv!

Možda će vam ove jeseni nova frizura dati energiju da zablistate kao nikada do sada, ili ćete to osetiti kada se kaput o kojem ste dugo razmišljali konačno nađe na vašem ofingeru. Zato ćete jedva čekati da napravite brdo selfija!

Možda ste sa drugaricama otkrili novo mesto sa ukusnim koktelima ili brunchom, pa ćete jedva čekati da uslikate sve te zajedničke trenutke za Instagram. Možda ćete ove jeseni konačno krenuti u avanturu koju ste oduvek želeli da iskusite, pa ćete želeti da provedete cele dane u prirodi, stvarajući nove uspomene.

Šta god da je vaš plan za jesen, jedno je sigurno: nigde ne možete bez pouzdanog, kvalitetnog telefona. Ako tražite kameru koja će besprekorno dočarati uspomene, izgled koji će se uklopiti u svaki vaš stajling, kao i bateriju koja vas nikad neće izneveriti, pronašli smo idealan model pametnog telefona. Dozvolite da vam predstavimo vivo V29 Lite 5G!

V29 Lite 5 Dreamy Gold beaty Shot Stvoren za gradski haos: vivo V29 Lite pretvara vašu svakodnevicu u glamur

Kamera koja stvara najlepše trenutke

Znamo da je kamera najvažniji aspekt telefona, jer živimo u doba kada društvene mreže postaju naš način da se povežemo, razonodimo i stvorimo album uspomena. Na vivo V29 Lite telefon se zaista možete osloniti, jer ima glavnu kameru od 64 megapiksela koja daje neverovatne fotografije!

Zahvaljujući visokoj rezoluciji i stabilnosti u ruci, vivo V29 Lite će vam pružiti izvanrednu fotografiju i snimke u skoro svim uslovima osvetljenja – bilo da ste na ulici, u klubu ili stanu! Imaćete najbolje slike iz provoda, sa putovanja, ali i vrhunske selfije koji će sigurno ulepšati vaš feed.

Kamera vivo V29 Lite telefona ima posebnu supermoć koja će vam biti veoma korisna – stvara vrhunske portretne fotografije u uslovima slabog osvetljenja. Znamo da gotovo nigde svetlo nije idealno, a ipak želimo da zabeležimo dragocene uspomene i prizore – zato je ova karakteristika vivo V29 Lite telefona omiljena! Recite zbogom mutnim, razočaravajućim prizorima.

Sve fotografije možete naknadno obrađivati pomoću mnoštvo funkcija koje vivo V29 Lite nudi, dok video zapise možete snimati istovremeno prednjom i zadnjom kamerom od 16 megapiksela, uz bioskopski odnos širine i visine, kao i primenu filmskih filtera.

Dizajn koji će biti vaš omiljeni aksesoar

Šta god da nosite ove jeseni, vivo V29 Lite telefon će vam sigurno poslužiti kao chic modni dodatak, jer je njegov dizajn upečatljiv i elegantan. Telefon je dostupan u dve boje, diskretnoj i elegantnoj Flare Black i ekspresivnoj letnjoj nijansi Dreamy Gold. Obe boje su obogaćene nano gravurom na poleđini, koja im daje hologramski izgled i fantastičan osećaj! 

Osim što je atraktivan, vivo V29 Lite je veoma otporan na sve nezgode koje nam se u toku dana neminovno događaju. Ne morate da brinete ako vam se desi da na njega slučajno prospete tečnost ili vam ispadne – vivo V29 Lite uređaji su testirani 32.000 puta na padove pod različitim uglovima, ali i u ekstremnim okruženjima, na visokim i niskim temperaturama.

V29 Lite 5G Flare Black beaty Shot Large format 11zon Stvoren za gradski haos: vivo V29 Lite pretvara vašu svakodnevicu u glamur

Memorija i baterija o kojima nikad ne morate da razmišljate

vivo V29 Lite je uređaj stvoren za one koji žive dinamično, stalno su u pokretu i novim avanturama. Telefon se puni super-brzo, a baterija je toliko moćna da može da izdrži više od jednog dana bez punjenja, što je čini savršenom za one koji su zauzeti ili često putuju. 

Takođe, ono što potpuno oduševljava je i velika memorija, tako da nikad ne morate da brinete o broju aplikacija, fotografija i videa u vivo V29 Lite telefonu. Ovaj uređaj korisnicima pruža mogućnost prelaska između najviše 27 aplikacija istovremeno – što je od izuzetnog značaja za svakodnevni tempo života! Bez obzira na to da li vivo V29 Lite koristite za posao, zabavu ili informisanje, to ćete raditi lako i sa uživanjem!

Uz odličan odnos cene i kvaliteta, vivo V29 Lite je telefon koji pruža sve što vam je potrebno u urbanoj, užurbanoj sredini: vrhunsku kameru, pouzdanu bateriju i memoriju, kao i atraktivan dizajn. Zbog toga je ovaj telefon must-have u vašoj torbici!

VIVO logo PNG3 Stvoren za gradski haos: vivo V29 Lite pretvara vašu svakodnevicu u glamur

Više o vivo telefonima pročitajte na sajtu, Instagram, Facebook i YouTube stranicama.

Comments