Sezona Blizanaca traje od 21. maja do 21. juna, a ličnost Blizanaca se dobro poklapa sa kasnim prolećem i početkom leta. Blizanci su zabavni, razigrani, kreativni, živahni i društveni – zato smo za vas spremili vodič za Blizance u kojima ćete pronaći predloge koji su kao skrojeni za vas.

Blizanci su poznati po humoru i dovitljivosti, strasti i sposobnosti da iskuse dualnost – između introvertnosti i ekstrovertnosti, odmora i druženja, pa čak i između društvenih okruženja. Sada je vreme da prihvatite zabavu i kreativnost. Izlazeći iz udobne sezone Bika, možda ćete osetiti želju da se više krećete, budete društveni, pa čak i prihvatite novi projekat koji vas uzbuđuje.

Vodič za Blizance – šta da čitate, gledate i oblačite…

Knjiga: The Vanishing Half – Brit Bennett

Ova knjiga je zanimljivo štivo koje je kao stvoreno za vas. The Vignes bliznakinje su identične, ali njihovi životi ne mogu biti drugačiji. Jedna odrasta da bi odgajala svoju tamnoputu ćerku u gradu na jugu SAD, dok se druga udaje za muškarca bele puti i potajno se pretvara da je u potpunosti belkinja, čak ni ne govoreći mužu o svom rasnom identitetu. Ovo je emotivna priča koja obuhvata generacije i pronicljivo istražuje američku istoriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sil (@thehatlessgirl)

Pročitajte i: Ljubavni horoskop za maj 2023.

Serija: Mad Men

Američka televizijska dramska serija bila je nadaleko hvaljena zbog nijansiranog prikaza društvenog života šezdesetih i zbog elegantnog vizuelnog stila. Mad Men govori o intrigama, izazovima i tračevima koji se dešavaju u kancelariji, što je Blizancima uvek zabavno za gledati. Don Draper je zgodni i talentovani kreativni direktor njujorške reklamne agencije Sterling Cooper. Pored Donovog, pratimo i život njegove žene i njenu ulogu savršene domaćice koja je bila idealna slika žene u to vreme. Ukoliko volite dramu u svom životu ili da je gledate na malim ekranima, ova serija je idealna za vas.

Film: Midnight in Paris

Gil Pender (Owen Wilson) je scenarista holivudskih filmova koji želi da napiše roman. Iako je na odmoru u Parizu sa svojom verenicom (Rachel McAdams), jedne noći je samostalno krenuo u obilazak grada, kad susreće grupu čudnih, a ipak poznatih veseljaka. Oni ga vraćaju u prošlost kojom Gil postaje opsednut. U svojim noćnim izlascima upoznaje ikone umetnosti i književnosti iz doba džeza. Što više vremena provodi sa kulturnim herojima prošlosti, Gil postaje nezadovoljniji sadašnjošću.

Muzika: Energija i autentičnost

Sezona Blizanaca je u znaku energije i autentičnosti, koji se poklapaju sa pesmama ove liste, koje karakterišu energiju Blizanaca u svom optimističnom, melodičnom kaleidoskopu zvuka. Dakle, bez obzira da li tražite listu koja će vas dovesti u raspoloženje za predstojeću sezonu ili ste i sami u potrazi za plejlistom koja odgovara vašoj ličnosti, ova lista pesama je idealna za vas.

Autfit: Boje i detalji koji sijaju

Pod vladavinom nemirnog Merkura, moda za Blizance je svetla, svetlucava i šarena, kakva i odgovara ličnosti vašeg vazdušnog znaka. Vaš smisao za modu je najprivlačniji deo zodijaka. Neonske boje, suprotstavljeni printovi i šljokice su omiljeni stilovi Blizanaca, koje privlače svetle i sjajne nijanse, ali sunčanožuta boja. Čak i najneutralniji Blizanci ne mogu da odole blesku neonske boje ili metalik nijansama kojima će razbiti svoj monohromatski izgled.

Tirkizna, roze, zelena i bela su takođe jake boje koje bi trebalo da se nađu u vašem garderoberu. Ukrasne narukvice, naslagano prstenje i manikir koji šljašti su omiljeni kod Blizanaca.

Postignite estetiku Blizanaca pomoću ovih ključnih modnih dodataka koji su odobreni od strane vazdušnih znakova: naočare sa ogledalom, ukrasna traka za glavu, svetlucavi nakit, ešarpe sa printovima, mnogo prstenja, neonske boje, sukobljeni printovi, šljokice, metalik nijanse, obojeno veštačko krzno/perje, rukavice, majice bez rukava i haljine.

Pročitajte još i: Modni horoskop za maj 2023: Šta da nosite prema horoskopskom znaku?

Naslovna fotografija: instagram.com/milano_streetstyle

Marija Gavrilović

Comments