Dvadeset i drugog avgusta je počela sezona Devica i trajaće do 23. septembra. Ovo je šansa da sve Device pogledaju u svoj život i da se saberu. Iako je poznato da one obožavaju orrganizovanost i teže ka tome da bude sve po planu i da se drže rasporeda – leto ume dosta da ih poremeti. Device su zemljani znaci i njima vlada Merkur koji se trudi da one ostanu prizemne, što mu često i polazi za rukom.

Device vole logiku i praktičnost, i pažljivo prilaze svim izazovima. Ka svakom problemu se kreću poput mačaka, ali ih rešavaju kao lavovi. Pronalaze zadovoljstvo u malim stvarima kao što su hrana i hobiji. Često ćete čuti Devicu kako priča o svom hobiju i to radi s posebnom vrstom entuzijazma. One se fokusiraju na sve detalje i ništa im ne promače! Ono što je bitno da Device razumeju je to da su greške sastavni deo učenja i sazrevanja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Listen to the Virgo (@listentothevirgo)

Device uživaju u tome da organizuju stvari, ali onda kada nešto ne ide po planu – čitav njihov svet se raspada. Zbog toga što smatraju da o njima mnogo govori činjenica da su spretne i da uvek prate raspored – umeju da osuđuju druge koji to nisu. Kako god – svi imamo makar jednu Devicu koju obožavamo i ovaj vodič posvećujemo njoj!

Pročitajte i ovo: Tamna strana svih horoskopskih znakova (prvi deo)

Vodič za Device avgust/septembar 2022:

Zbog toga što vole da prave liste i precrtavaju stvari koje su odradile – i mi smo napravili listu za Device. Predstavljamo vam knjigu koju treba svaka Devica da pročita, film koji treba da pogleda, kao i modne i makeup trendove koje treba da proprati. Uz ove predloge svako će se probuditi svoju unutrašnju energiju Device.

Knjiga: Snaga, Naomi Alderman

U pitanju je sci-fi roman koji će dugo ostati u vašim mislima. Roman Naomi Alderman postavlja veliko pitanje – kolika je, zapravo, razlika u polovima? Da li je svet spreman da napravi mesta za žene, čak i onda kada je jasno da je došlo vreme za matrijarhat? Priroda je promenila žene, ali da li priroda može da promeni i muškarce?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Read & Chat | Book Club (@readandchat)

Film: Before Sunrise

Device obožavaju da uče nešto novo, bilo da je u vezi sa nekim hobijem ili da uče o sebi. Zato se trude da uvek budu u kontaktu sa svojim mislima i osećanjima, pa se vraćaju svojim omiljenim filmovima. Ako niste nikada do sada gledali trilogiju Before – potrebno je da to promenite. Naravno, počnite od filma Before Sunrise, koji će vam pomoći da razumete sami sebe.

Rijaliti: Dating Around

Device umeju da budu povučene i da čekaju da im neko priđe – zbog čega će uživati u različitim rijaliti dejting emisijama. Nisu uvek raspoložene za emisije kao što su The Bachelorette ili The Bachelor, ali će im se dopasti nešto poput rijaliti serije na Netflixu koja se zone Dating Around. Ovaj rijaliti nije previše isceniran, što se njima najviše i dopada, jer vole kada su ljudi iskreni.

Serija: Maniac

Ova limitirana serija će dotaću onu artsy stranu Devica. Sigurno ste primetili da vaši prijatelji Device vole čudne serije i filmove koji se ne bi svima dopali – pa je u tome i caka. Device uspevaju da uhvate određene detalje koji mnogima promaknu – što im je to jedan od talenata. Obavezno pogledajte seriju Maniac u kojoj igraju Emma Stone i Jonah Hill, koja je neizmerno zabavna, ali isto toliko i čudna.

Autfit: jesenja estetika

S obzirom na to da je sezona Devica na samom kraju leta i da u toku nje ulazimo u jesen – jasno je da one teže ka zemljanim nijansama. Device, naravno, imaju izgrađen sopstveni stil, jer su dovoljno dugo na planeti Zemlji da bi vrlo dobro znale šta im se dopada, a šta ne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Pročitajte i ovo: Tamna strana svih horoskopskih znakova (drugi deo)

Makeup: vintage

Device vole vintidž stil, zbog čega uglavnom biraju makeup koji podseća na određenu epohu. Takođe, vole da naglase oči ili da stave crveni karmin. Savršen makeup za Device možete da vidite na Beyonce ili Blake Lively.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Blake Lively (@blakelively)

Manikir: Obrnuti frenč

Kao što smo rekli, Device uglavnom vole pojedine stvari koje se ne dopadaju drugima. Tako je i kada je u pitanju manikir – vole obične i classy nokte, ali with a twist!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Muzika: ništa bez dobre plejliste

Device ništa ne počinju da rade bez dobre plejliste. Prosto ne umeju da funkcionišu bez muzike koja je njihov beg od realnosti. Device beže u đuskanje! U zavisnosti od toga kakvog su raspoloženja, njihova plejlista može da bude sastavljena od najvećih hitova ili od pesama koje niko osim njih nije čuo.

Naslovna fotografija: instagram.com/negin_mirsalehi

Milica Antić

Comments