Modne blogerke važe za devojke koje ne samo da gotovo najbolje poznaju modne trendove već ih i same postavljaju. Ono što je najbolje od svega jeste činjenica da će one retko slepo pratiti modne trendove, već će ih uvek prilagoditi svom stilu i senzibilitetu, a na taj način nastaju još originalnije i zanimljivije kombinacije koje prosto oduševljavaju.

Ukoliko i vi inspiraciju rado pronalazite upravo u postovima modnih blogerki, evo kratkog vodiča kako da najjednostavnije “iskopirate” njihov stil ovog leta.

Leto je, logično, pravo vreme za letnje haljine. Verovatno vam je Instagram feed već “zatrpan” mnogobrojnim fotografijama prelepih haljina, ali nemojte birati bilo koje, već, neka ovog leta vaš izbor budu šarmantne haljine bez ramena. Duže ili kraće, u jarkim ili pastelnim bojama, ukrašene čipkom ili drugim detaljima ili jednostavno u nekom zanimljivom dezenu, baš ovakve haljine će najbolje pokazati vašu nežnu i ženstvenu stranu. Nosite ih, poput modnih blogerki, i uz štikle i sandale, ali i patike, u kombinaciji sa šeširom ili upadljivim nakitom. Osim što su atraktivne, haljine su uvek i najpraktičnije rešenje kada ne znate šta da obučete, a ipak želite da izgledate moderno i stilizovano.

View this post on Instagram

Amazing Views 🇬🇷💦 @soludos

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) on

Comments