Leto počinjemo sa Suncem u Raku, empatičnim, osetljivim i zatvorenijim znakom. Prema astrologiji, Rakovi su simpatični, raspoloženi i intuitivni. Oni, koji su rođeni između 21. juna i 22. jula, vlada Mesec, što znači da su pomalo luckasti, što je manje poznato od Rakove sklonosti da voli da “kuka”. Istina je da su Rakovi, uprkos tome što imaju čvrstu spoljašnjost, prilično osetljivi i granično plačljivi. Oni imaju tendenciju da idealizuju prošlost, tako da vole sve što je nostalgično. Predstavljamo vam:

Vodič za Rakove – šta da čitate, gledate i oblačite

Knjiga: Noughts & Crosses – Malorie Blackman

Rakovi su veoma zaštitnički nastrojeni i izrazito emotivni, te često ostali znakovi zbijaju šale na njihov račun. Vole da se dobro isplaču, ali ko ne voli? Radnja knjige: Uprkos Sefinoj naivnosti u ponoru nejednakosti koji je deli od njenog najboljeg prijatelja Kaluma, ona se trudi da mu pomogne na bilo koji način, čak i kada to znači da će sebe dovesti u opasnost. Rakovi možda izgledaju čvrsto, ali kada pogledate ispod tog tvrdog oklopa, videćete istinu – oni su osetljiva stvorenja koja vole svoj bezbedan prostor. Sefi je duboko odana onima koji su joj bliski i zalaže se za ono u šta veruje, ali samo u sigurnom utočištu u svojoj spavaćoj sobi je u stanju da istinski procesuira svoja osećanja.

Serija: American Horror Story

Kao osoba koja je veoma u kontaktu sa svojim emocijama, Rakovi će ceniti seriju koja je puna obrta poput sapunica, bilo da gledate opširne tinejdžerske serije ili ste se zagrejali za ozbiljan horor, a možda i triler. Međutim, sva ta osećanja takođe znače da se ponekad držite stvari u sebi mnogo duže nego što bi trebalo. Sa svim svojim obrtima i različitim sezonama, spooky serija American Horror Story će vam držati pažnju.

Film: The Illusionist

U filmu glume Edward Norton, Jessica Biel i Paul Giamatti, a radnja se odvija u Beču početkom veka, gde mađioničar koristi svoje sposobnosti da prizove ljubav žene koja je daleko iznad njegovog društvenog položaja. Norton igra Ajzenhajma, seljaka stolara koji je postao mađioničar, a Biel igra Sofi, vojvotkinju Von Teschen. Upoznali su se kao deca i zaljubili se kao mladi, ali različite životne situacije ih razdvajaju. Rak je znak koji ceni istorijske drame u kojima je moć ogoljenija, što čini da borba za preživljavanje i prevazilaženje bude dublja. Doživotna ljubav koja je započela kao nevino prijateljstvo i strpljivo prevazišla sve prepreke, idealna je priča za Raka.

Pročitajte i: Otkrijte koji ste cvet po mesecu rođenja

Muzika: Snažna, ali tragična plejlista

Muzičari koji su Rakovi verovatno će plakati tokom svog nastupa ili će dovesti svoju porodicu na scenu. Činjenica je da su umetnici rođeni pod ovim znakom veoma duhovno nastrojeni. Rakovi obično pišu pesme koje bi se mogle opisati kao „psihodelična muzika za plažu“. Većina Rakova voli snažnu muziku, ali i tragičnu i tužnu, kada im je potrebno da se dobro isplaču.

Autfit: Ženstvenost na prvom mestu

Kako je pod vladavinom Meseca, Rak ima ženstven, zabavan stil i voli modu. Ovaj kardinalni vodeni znak je ženstvena boginja u odeći koja oduzima dah. Ako imate jake položaje Raka u svojoj natalnoj karti, onda će vaš stil biti pod jakim uticajem ovog horoskopskog znaka. Mnoge ikone stila, poput princeze Diane, Pamele Anderson, Margot Robbie, Perrie Edwards i Ariane Grande, poznate su po svom izuzetno ženstvenom modnom stilu.

Estetika Raka uključuje sledeće: retro naočare za sunce, trake za kosu, šalove, prstenje sa mesečevim kamenom, srebrni nakit, bisere, svilene slip haljine, satenske suknje i bluze, romantične karnere, pastelni lateks, čipkaste rukavice, krop topove, farmerke i šortseve sa niskim strukom, duboke izreze. Njihove boje su bela, srebrna, roze i lavanda. Kreativne Rakove privlače primeri dizajna koji imaju tvrdu, slojevitu ili postavljenu spoljašnjost koja štiti njihovu meku unutrašnjost. Samouvereni Rakovi sijaju u svili, satenu, pa čak i u malo lateksa u pastelnim nijansama.

Pročitajte još i: Modni horoskop za jun 2023: Šta da nosite prema svom znaku?

Naslovna fotografija: instagram.com/georgina_patient

Marija Gavrilović

Comments