Prelazni period je savršeno doba za slojevito stilizovanje naših omiljenih komada, a ovo je pravi trenutak da pretražite svoj ormar i izvučete maksimum iz komada koje možda već dugo niste nosili. Basic komadi poput bele rolke, crnog blejzera, klasičnih kožnih pantalona i čizama preko kolena su osnova svakog ormara, a postoji toliko načina na koje ih možete ukombinovati, tako da nikada ne izgledaju jednolično i dosadno. Ovo je naš vodič za slojevito oblačenje, a u njemu ćete sigurno naći vredne savete, bilo da negujete minimalistički ili ekstravagntni stil.

Prebacite džemper preko ramena

Džemper u upečatljivoj boji može znatno podići svaku kombinaciju i učiniti je zanimljivijom, a ovo je veoma simpatičan način za njegovo kombinovanje. Ukoliko nosite klasičnu poslovnu kombinaciju u crnim i belim nijansama, monotoniju razbijte šarenim džemperom koji ćete vezati oko ramena i automatski ćete dobiti elegantnu kombinaciju. Ipak, ako ste ljubitelj minimalističkog stila možete se odlučiti za kombinaciju u kojoj dominira isključivo jedan ton i kreirati topao i opušten look.

Nosite kožu

Kožne pantalone su komad koji morate imati u svom ormaru i one se slažu uz apsolutno sve. Takođe su komad koji se najbolje slaže uz različite modele blejzera, kardigana i kaputa i savršeno će se uklapati uz komade bež i braon tonova. Za svoj outfit možete izabrati i kožnu košulju ili detalj poput kaiša koji će dati toplinu vašoj kombinaciji.

Više pletenih komada

Jedan od omiljenih trikova poznatih stilista je uklapanje što je više moguće pletenih komada, a često ih možemo videti u knitwear kombinacijama od glave do pete. Iskombinujte pletenu suknju, džemper i blejzer za potpuno opušten, a opet stylish izgled.

Crna rolka ide ispod svega

Obična crna rolka je komad za koji vredi odvojiti novac i kupiti jedan kvalitetan komad koji možete da nosite sa svime i ispod svega. Tokom hladnih dana možete je nositi ispod džempera, kardigana, majica kratkih rukava i stvoriti originalnu, urbanu kombinaciju.

Comments