U slučaju da planirate odlazak na neko egzotično mesto, savršen je Tajland. Bacite pogled na ovaj hotel sa pet zvezdica, koji se nalazi na istočnoj obali ostrva Puket. Okean će vam pružiti neponovljivi osećaj, a predivna vila je idealna za odmor. Vrhunska usluga i apartmani koji nude predivan pogled na Andamansko more i “Phang Nga” zaliv.

Puket je veoma popularna letnja destinacija. Parovi se posebno vrate ovom egzotičnom gnezdu, nakon što dožive zalaske sunca na spektakularnim belim, peščanim plažama. Osetite ovaj luksuzni način života na svojoj koži uživajući u talasima tirkizne vode. Moderni dizajn koji dočekuje svoje klijente, sadrži i veliki otvoreni  bazen. Jake boje i zanimljivi detalji daju posebnu čar svakoj prostoriji. Zavese u živahnim bojama pomešane sa belim nameštajem kao i sjajne obojene metalne lampe predstavljaju božanstveni enterijer. Potrebna je samo volja za upoznavanjem novih predela, kao i velika želja za hedonizmom. Odluka je na vama.

Slika 1103 Vodiću te samo reci “Wannabe: Neodoljivi Tajland

Aranžman za poželeti

Slika 2103 Vodiću te samo reci “Wannabe: Neodoljivi Tajland

Idealno mesto za prepričavanje prijateljima

Slika 397 Vodiću te samo reci “Wannabe: Neodoljivi Tajland

Sve na jednom mestu

Slika 478 Vodiću te samo reci “Wannabe: Neodoljivi Tajland

Umetnost urezana u zidovima

Slika 560 Vodiću te samo reci “Wannabe: Neodoljivi Tajland

Za nasmejana jutra

Slika 656 Vodiću te samo reci “Wannabe: Neodoljivi Tajland

Svakako prijatan ručak

Slika 742 Vodiću te samo reci “Wannabe: Neodoljivi Tajland

Kupanje sa osmehom na licu


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments