U visokim potpeticama nekako delujemo mršavije, elegantnije i prefinjenije. Mnoge devojke štikle rado nose svakoga dana, a ima onih koje se odlučuju da ih obuku samo u večernjim varijantama ili kada idu na neku svečanost kao što je venčanje. Bez obzira da li spadaš u prvu ili drugu grupu, kada je kvalitetna obuća u pitanju ne treba štedeti novac, ali određeni modeli cipela na štiklu koštaju pravo malo bogatstvo, pa ko od vas voli i ima novca možda se baš oduševi nekim od ovih modela i poželi da ih kupi.

Borgezie “Eternal Diamond”

Ove cipele su paprene i koštaju 216 hiljada dolara, a napravljene su od preko dve hiljade dijamanata, a svaki dijamant na ovim štiklama je 0d 30 karata. Za proizvodnju jednog para potrebno je mesec dana. Garancija na ovaj par obuće traje 1000 godina.

cipele Voliš da nosiš štikle? Predstavljamo ti 10 najskupljih cipela sa visokim potpeticama na svetu

Borgezie “Diamond Princess Constellation”

I ove cipele krase famozni dijamanti koji su ženini najbolji prijatelji, bar tako kažu stihovi popularne pesme, a jedan par obuće košta preko 330 hiljada dolara.

cipele1 Voliš da nosiš štikle? Predstavljamo ti 10 najskupljih cipela sa visokim potpeticama na svetu

Stuart Weitzman “Diamond Dream”

Šitkle koje koštaju čak pola miliona dolara prvi put su predstavljene javnosti 2007. godine kada ih je na dodeli Oskara nosila Anika Noni Rouz. Njihovu vrednost podiže i traka koja je napravljena od čistog srebra.

cipele2 Voliš da nosiš štikle? Predstavljamo ti 10 najskupljih cipela sa visokim potpeticama na svetu
Comments