Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Voliš PUTOVANJA? Obavezno zaprati ove Instagram profile!

Voliš PUTOVANJA? Obavezno zaprati ove Instagram profile!

1/3

Kada poželite da pobegnete od dosadne svakodnevice verovatno i vi dosta vremena provodite na društvenim mrežama i profilima koji se bave putovanjima i koji sadrži divne fotografije sa različitih destinacija.

Svaki slobodan trenutak i dan bi najradije provodili na nekom putovanju, obilazeći gradove i trgove ili uživali na planini ili moru. Nema te osobe koja u svakodnevnoj gradskoj gužvi ne pomisli kako bi u tom trenutku bilo dobro samo se stvoriti na nekom drugom i dalekom mestu gde može samo da udiše svež vazduh i to bi već bilo dovoljno. Pošto slobodne dane i odmor niste u mogućnosti da uzimate tako često a i budžet za putovanja vam je ograničen, onda imamo ideju kako da svoje misli pošaljete na neka divna i udaljena mesta.

Instagram profili koji se bave putovanjima i fotografijama sa dalekih destinacija veoma su popularni svuda u svetu baš zbog onoga što pružaju, a to je da makar na deset minuta pobegnete od stvarnosti i uživate u tirkiznom moru ili zelenim planinama.

Jedan od popularnih profila na Instagramu je definitivno @top.vacations koji nudi divne fotografije hotelskih rizorta i zanimljivih destinacija za koje možda ne biste ni znali da eto nema ovakvog profila koji nudi različite informacije.

Sam pogled na stranicu učiniće da ste već odleteli daleko, i sve to plavetnilo, što mora, što neba biće pravi odmor za vaše oči. Visoke palme i peščane plaže zastupljene su u najvećoj meri, tako da ako tražite zanimljivo mesto za letovanje brzim klikom pređite na ovaj Instagram profil i uživajte!

topvacation 3 Voliš PUTOVANJA? Obavezno zaprati ove Instagram profile! Plaža Voliš PUTOVANJA? Obavezno zaprati ove Instagram profile!

Editors choice