Kada poželite da pobegnete od dosadne svakodnevice verovatno i vi dosta vremena provodite na društvenim mrežama i profilima koji se bave putovanjima i koji sadrži divne fotografije sa različitih destinacija.

Svaki slobodan trenutak i dan bi najradije provodili na nekom putovanju, obilazeći gradove i trgove ili uživali na planini ili moru. Nema te osobe koja u svakodnevnoj gradskoj gužvi ne pomisli kako bi u tom trenutku bilo dobro samo se stvoriti na nekom drugom i dalekom mestu gde može samo da udiše svež vazduh i to bi već bilo dovoljno. Pošto slobodne dane i odmor niste u mogućnosti da uzimate tako često a i budžet za putovanja vam je ograničen, onda imamo ideju kako da svoje misli pošaljete na neka divna i udaljena mesta.

Instagram profili koji se bave putovanjima i fotografijama sa dalekih destinacija veoma su popularni svuda u svetu baš zbog onoga što pružaju, a to je da makar na deset minuta pobegnete od stvarnosti i uživate u tirkiznom moru ili zelenim planinama.

Jedan od popularnih profila na Instagramu je definitivno @top.vacations koji nudi divne fotografije hotelskih rizorta i zanimljivih destinacija za koje možda ne biste ni znali da eto nema ovakvog profila koji nudi različite informacije.

Sam pogled na stranicu učiniće da ste već odleteli daleko, i sve to plavetnilo, što mora, što neba biće pravi odmor za vaše oči. Visoke palme i peščane plaže zastupljene su u najvećoj meri, tako da ako tražite zanimljivo mesto za letovanje brzim klikom pređite na ovaj Instagram profil i uživajte!

topvacation 3 Voliš PUTOVANJA? Obavezno zaprati ove Instagram profile! Plaža Voliš PUTOVANJA? Obavezno zaprati ove Instagram profile!
Comments