Sećate se kako je bilo zabavno kada smo, kao male, zvale drugarice da prespavaju kod nas i pravile simpatične žurke u pidžamama? Dobro, tada bismo se satima igrale barbikama, a onda “u devet u krevet”.

Danas, kada smo odrasle i pune obaveza retko da imamo vremena i za sebe, a kamoli za noćna okupljanja. Ipak, to ne treba da nam pređe u naviku. Odvojite jedan vikend kada će vam vaše drugarice doći da prespavaju i podsetite se bezobaveznih, srećnih, tinejdžerskih vremena! Sada će u igri biti malo alkohola, malo razmenjivanja iskustava sa momcima, a nemojte zaboraviti ni neki dobar, ženski filmić! Predstavljamo vam 10 najboljih, savršenih za noćno druženje u pidžamama!

“Danas 13, sutra 30” (13 Going on 30, 2004)

Urnebesna komedija koja će vas do suza nasmejati! Dženifer (Jennifer Garner) je savršeno ponela ulogu tinejdžerke koja se najednom budi shvativši da joj se želja ostvarila i da ima 30 godina, momke koje poželi i odličan posao! Zar ne sanjamo sve o takvom životu?

slika 168 Vreme je za pidžama film party!

Zar ne želimo sve ovakav život?

“Zle devojke” (Mean Girls, 2004)

Sve smo ih imale u srednjoj školi! Hajde da se podsetimo njihovih pakosti! (I zahvalimo bogu što smo daleko iza tog perioda!)

 Vreme je za pidžama film party!

Hvala bogu, preživele smo period srednje škole i zlih devojaka!

“Prljavi ples” (Dirty Dancing, 1987)

Ljubavna klasika, nezaobilazna tokom ženskih okupljanja! Spremite se za “time of your life”!

slika 3.. Vreme je za pidžama film party!

Nezaobilazan “Prljavi ples”

“Sestre po farmerkama” (Sisterhood of the Traveling Pants, 2005)

Koliko god bile, uslovno rečeno, matore, ovaj film morate pogledati sa svojim drugaricama, jer će vas oduševiti prelepa priča o doživotnom prijateljstvu i ženskom osnaživanju. Pošto su devojke u pitanju, neću pominjati Blejk Lajvli (Blake Lively)!

slika 446 Vreme je za pidžama film party!

Divna priča o prijateljstvu za sva vremena

“Nikada se nisam poljubila” (Never Been Kissed, 1999)

Sigurno vam cela frka oko prvog poljupca nije najdraže sećanje, ali opet, sada je to iza vas. Podsetite se svega i dobro nasmejte uz ovaj zabavan film.

 Vreme je za pidžama film party!

Traumatično iskustvo sa prvim poljupcem? Podsetite se i od srca nasmejte! Sada je to iza vas

“Zgodna žena” (Pretty Woman, 1990)

Makar samo zbog Ričarda Gira (Richard Gere)!

slika 6 Vreme je za pidžama film party!

Dovoljan razlog!

“Pravna plavuša” (Legally Blonde, 2001)

Ovaj film će vam pokazati da smo zbog ljubavi spremne na sve, makar i potpuno promenile svoj karakter! E sad, da li se to isplati, pitajte Ris (Reese Witherspoon).

slika 728 Vreme je za pidžama film party!

Zbog ljubavi smo spremne na sve

“Beležnica” (The Notebook, 2004)

Upamćen kao jedna od najlepših ljubavnih priča svih vremena! Sigurno nećete pogrešiti! Makar ga i gledale već dvanaest puta do sada.

slika 826 Vreme je za pidžama film party!

Neprevaziđena “Beležnica”

“Mis tajni agent” (Miss Congeniality, 2000)

Odličan, zabavan, duhovit. Sandra Bulok (Sandra Bullock) je savršeno odglumila lepog, strogo profesionalnog FBI agenta i do suza nas nasmejala svojim nevoljama i glupostima. A da se ne lažemo, i Hju Grant (Hugh Grant) je dobar razlog da se ovaj film ubeleži pod “obavezno”.

slika 922 Vreme je za pidžama film party!

Otkačena Sandra

“Čarlijevi anđeli” (Charlie’s Angels, 2000)

I za kraj, samo da se podsetimo kako smo mi, devojke/žene, izuzetno jake i moćne! Ne može nam niko ništa!

slika 1023 Vreme je za pidžama film party!

Girl's power!

 Izvori fotografija: thecia.com.au, drafthouse.com, amazon.com, fanpop.com, nandabezerra.com, ceeok.com, tumblr.com, allmoviephoto.com, rstvideo.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments