Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Wall stickers: laka dekoracija zidova

Wall stickers: laka dekoracija zidova

Danas sve popularnije i traženije su zidne nalepnice ili wall stickers. Nalepnice pružaju lak način za dekoraciju vaših zidova. Do sada nije postojao lakši način kako da vaš prostor učinite ličnijim i lepšim. Ovakve nalepnice mogu da daju glamurozniju, šik ili kul notu svom prostoru.

Postoji nekoliko firmi koje se bave dizajnom i proizvodnjom ovih nalepnica i nude vam zaista veliki izbor motiva, ali, i vi sami možete da date ideju i osmislite vašu ličnu nalepnicu i odnesete do štamparije koja u svom programu nudi ovakav tip usluge. U izboru su sjajna ili mat samolepljiva folija ili blue-back papir, a izbor je na vama.

19 Wall stickers: laka dekoracija zidova 28 Wall stickers: laka dekoracija zidova

Na primer, ne žele svi da imaju mačku ili ptice u svom domu bez obzira što ih vole, a nalepnice sa njihovim siluetama mogu da izgledaju zanimljivo na zidovima.

Moderno i dekorativno.

birds Wall stickers: laka dekoracija zidova cats3 Wall stickers: laka dekoracija zidova cat and fish1 Wall stickers: laka dekoracija zidova

Nalepnice predstavljaju vrlo jednostavan način ukrašavanja vašeg prostora, lako se postavljaju i lako se menjaju. Uglavnom se rade u crnoj boji i uklapaju se u svaki prostor.

Saveti:

1. Kakva treba da bude površina na koju se nanosi sticker?

Površina treba da bude ravna i glatka, suva i čista – bez prašine i masnoća. Ukoliko nalepnicu postavljate na površinu koju je moguće oprati ( prozorsko staklo, komad nameštaja, pločice, laptop, itd.) najbolje je do to i učinite. U protivnom, prebrišite površinu čistom suvom krpom da bi ste uklonili prašinu. Neravne i površine sa teksturom se ne preporučuju kao ni sveže okrečeni zidovi. Morate sačekati 3 nedelje da bi se boja na zidovima potpuno osušila.

2. Postavljanje stikera?

Odvojte motiv od podloge i pažljivo ga naslonite na površinu na koju postavljate nalepnicu. Čistom mekom krpom, potezima od sredine prema ivicama, pažljivo pritiskajte stiker. Ako niste zadovoljni rezultatom, pažljivo ga odlepite i ponovo zalepite, a ukoliko jeste, još jednom pređite preko nalepnice mekom krpom uz malo jači pritisak.

3. Mehuri vazduha?

Pažljivo probosti mehur iglom i istisnuti vazduh.

4. Skidanje stikera?

Kada rešite da uklonite nalepnicu, jednostavno je odlepite. Nalepnica se najlakše skida dok je zid topao, a za zagrevanje možete koristiti fen za kosu. Eventualne ostatke lepka sa podloge možete da uklonite alkoholom.

Takođe, nalepnice se rade i za decu, i idealne su za njihovu zabavu. Nalepnice za prostorije gde borave deca mogu da budu različitih boja, jer stvaraju veselu atmosferu i decu podstiče na igru i kreativnost.

kids1 Wall stickers: laka dekoracija zidova kids2 Wall stickers: laka dekoracija zidova

Za one malo ekstravagantnije postoje nalepnice za utičnice. U modernom vremenu u kakvom živimo, tehnologija napreduje, i inspiracije za dizajn ovakvih nalepnica su beskonačne. A dizajn je svakako otkačen, tako da ni utičnica više nije najružniji element na zidu.

e1 Wall stickers: laka dekoracija zidova e2 Wall stickers: laka dekoracija zidova e3 Wall stickers: laka dekoracija zidova

e4 Wall stickers: laka dekoracija zidova Uklonite monotoniju jednobojnih zidova – obucite ih!


Vladimir Paripović, dia, je ambiciozan, kreativan, komunikativan, nasmejan, sanja o Japanu i njegovoj kulturi, obožava Stivena Kinga, belu moku iz Starbucks-a. U sebi generiše večitu borbu između arhiktekture i mode.

Editors choice