Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Danas sve popularnije i traženije su zidne nalepnice ili wall stickers. Nalepnice pružaju lak način za dekoraciju vaših zidova. Do sada nije postojao lakši način kako da vaš prostor učinite ličnijim i lepšim. Ovakve nalepnice mogu da daju glamurozniju, šik ili kul notu svom prostoru.

Postoji nekoliko firmi koje se bave dizajnom i proizvodnjom ovih nalepnica i nude vam zaista veliki izbor motiva, ali, i vi sami možete da date ideju i osmislite vašu ličnu nalepnicu i odnesete do štamparije koja u svom programu nudi ovakav tip usluge. U izboru su sjajna ili mat samolepljiva folija ili blue-back papir, a izbor je na vama.

19 Wall stickers: laka dekoracija zidova 28 Wall stickers: laka dekoracija zidova

Na primer, ne žele svi da imaju mačku ili ptice u svom domu bez obzira što ih vole, a nalepnice sa njihovim siluetama mogu da izgledaju zanimljivo na zidovima.

Moderno i dekorativno.

birds Wall stickers: laka dekoracija zidova cats3 Wall stickers: laka dekoracija zidova cat and fish1 Wall stickers: laka dekoracija zidova

Nalepnice predstavljaju vrlo jednostavan način ukrašavanja vašeg prostora, lako se postavljaju i lako se menjaju. Uglavnom se rade u crnoj boji i uklapaju se u svaki prostor.

Saveti:

1. Kakva treba da bude površina na koju se nanosi sticker?

Površina treba da bude ravna i glatka, suva i čista – bez prašine i masnoća. Ukoliko nalepnicu postavljate na površinu koju je moguće oprati ( prozorsko staklo, komad nameštaja, pločice, laptop, itd.) najbolje je do to i učinite. U protivnom, prebrišite površinu čistom suvom krpom da bi ste uklonili prašinu. Neravne i površine sa teksturom se ne preporučuju kao ni sveže okrečeni zidovi. Morate sačekati 3 nedelje da bi se boja na zidovima potpuno osušila.

2. Postavljanje stikera?

Odvojte motiv od podloge i pažljivo ga naslonite na površinu na koju postavljate nalepnicu. Čistom mekom krpom, potezima od sredine prema ivicama, pažljivo pritiskajte stiker. Ako niste zadovoljni rezultatom, pažljivo ga odlepite i ponovo zalepite, a ukoliko jeste, još jednom pređite preko nalepnice mekom krpom uz malo jači pritisak.

3. Mehuri vazduha?

Pažljivo probosti mehur iglom i istisnuti vazduh.

4. Skidanje stikera?

Kada rešite da uklonite nalepnicu, jednostavno je odlepite. Nalepnica se najlakše skida dok je zid topao, a za zagrevanje možete koristiti fen za kosu. Eventualne ostatke lepka sa podloge možete da uklonite alkoholom.

Takođe, nalepnice se rade i za decu, i idealne su za njihovu zabavu. Nalepnice za prostorije gde borave deca mogu da budu različitih boja, jer stvaraju veselu atmosferu i decu podstiče na igru i kreativnost.

kids1 Wall stickers: laka dekoracija zidova kids2 Wall stickers: laka dekoracija zidova

Za one malo ekstravagantnije postoje nalepnice za utičnice. U modernom vremenu u kakvom živimo, tehnologija napreduje, i inspiracije za dizajn ovakvih nalepnica su beskonačne. A dizajn je svakako otkačen, tako da ni utičnica više nije najružniji element na zidu.

e1 Wall stickers: laka dekoracija zidova e2 Wall stickers: laka dekoracija zidova e3 Wall stickers: laka dekoracija zidova

e4 Wall stickers: laka dekoracija zidova Uklonite monotoniju jednobojnih zidova – obucite ih!


Vladimir Paripović, dia, je ambiciozan, kreativan, komunikativan, nasmejan, sanja o Japanu i njegovoj kulturi, obožava Stivena Kinga, belu moku iz Starbucks-a. U sebi generiše večitu borbu između arhiktekture i mode.

Editors choice