WANNABE BEAUTY HUB 3 WANNABE BEAUTY HUB: Uživali smo na druženju o kojem se još priča   evo kako je izgledao naš susret sa vama za WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024!

WANNABE BEAUTY HUB: Uživali smo na druženju o kojem se još priča - evo kako je izgledao naš susret sa vama za WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024!

Druženje, učenje, pozitivna energija, zabava i vredni pokloni – ponosni smo na prve održane WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024! Jedinstvena ideja, koja je imala misiju da nagradi najbolje proizvode za negu, lepotu i wellness na domaćem tržištu, završena je susretom na WANNABE BEAUTY HUB događaju, koje je održano u subotu, 8. juna, u Infinity event centru u Beogradu.

Čak 250 odabranih čitalaca WANNABE MAGAZINE-a, glasalo je za najbolje proizvode u 6 glavnih kategorija i 59 potkategorija, imavši priliku da uživa u danu ispunjenom novim poznanstvima, ćaskanju, isprobavanju raznih beauty inovacija, ali i, pre svega, učenju vrednih lekcija o nezi kože, oralnoj higijeni, šminkanju, trendovima… 

A na kraju programa, svi su otišli sa vrhunskim poklonom: vrednim goodie bagom koji je sadržao 30 različitih proizvoda!

Prepuni smo utisaka i euforija nas još drži, pa je vreme da sumiramo sve što smo doživeli u subotu, dok jedva čekamo da ponovimo druženje!

Šta smo sve mogli da probamo?

WANNABE BEAUTY HUB je bio jedinstvena prilika da se upoznamo, ali i da vam damo priliku da iz prve ruke popričate sa predstavnicima brendova čije proizvode volite i koristite. 

L’Oréal Paris je posetiocima pružio jedinstvenu priliku da testiraju kožu i saznaju u kakvom je stanju, odnosno, šta joj je zaista potrebno kako bi zasijala.

Curaprox je svim zainteresovanim gostima omogućio pregled zuba, uz savete stomatologa, koji su svima rado pomogli da unaprede oralnu higijenu i otkriju potencijalne probleme.

Ispred Oktal Pharme, mogli ste da saznate sve o Avène osvežavajućoj termalnoj vodi, Ducray Kelual DS šamponima protiv peruti, ali i o Remescar kremama za korekciju podočnjaka. Takođe, posetioci su dobili kupon za popust od 25% za kupovinu Remescar krema. Na Bio-Kult štandu, učesnici su mogli da se osveže ukusnim letnjim koktelima, uz informacije o svim suplementima koji su neophodni za zdrav život.

Henkel je svoj štand pretvorio u frizerski mini-salon, pa su naši gosti dobili priliku za stilizaciju kose na licu mesta – uz pomoć asortimana pažljivo odabranih Taft, Schwarzkopf, Gliss i Palette proizvoda.

U Dove kutku je bilo posebno zabavno, jer su gosti osim informacija o brendu mogli i da se fotografišu u zabavnoj scenografiji – tu je bila kada sa improvizovanim mehurićima u vidu loptica, pa su svi kao uspomenu dobili Polaroid fotografiju.

Probeauty je našim gostima omogućio testiranje raznih proizvoda iz Colorscience asortimana, uz savete profesionalne šminkerke, koja je rado delila svoje male tajne za besprekoran look. Colorscience kozmetika spaja šminku i negu kože na najefikasniji način, uz SPF zaštitu.

Uz sve to, svakom učesniku WANNABE BEAUTY HUB okupljanja je bilo dostupno celodnevno osveženje. Na štandu Grand kafe mogli su da uživaju u dozi kofeina, a izbor je bio bogat – od Single Origin kafa sa jedinstvenim geografskim poreklom, do voljenih Grand Instant, Crema i Gold ukusa.

Preko potrebno osveženje u toplom letnjem danu doneli su Cedevita napici različitih ukusa, koji su rashladili sve goste. Novi Cedevita spojevi aroma – Limun&Kupina i Limeta&Limunska trava – definitivno su bili zvezde dana.

Imlek je sve učesnike poslužio ukusnom ovsenom kašom sa biljnim Oaza mlekom, što je bila savršeno balansirana užina i predah.

Šta smo sve naučili?

Uz dinamične štandove koji su vrveli od posetioca, uživali smo u WANNABE BEAUTY HUB panelima. Ovo je bila idealna prilika da razbijemo mitove, rešimo nedoumice i usvojimo nova znanja iz različitih oblasti. Panele je vodila Jovana Zbiljić Arsić, koja je imala sjajna pitanja za sve učesnike.

Dan je započeo važnim skincare lekcijama – mr. ph. Ivana Štibl, Product manager kompanije L’Oréal, otkrila nam je sve što treba da znamo o skin cycling trendu. Kakva je to rutina nege kože, koje proizvode treba koristiti zajedno, a koje ne, može li se retinol upotrebljavati i leti – Ivana je imala odgovor na sve što nas je zanimalo!

Usledio je panel o estetskim korekcijama i nezi, koji je okupio naše priznate stručnjake iz oblasti hirurgije i dermatologije. Kl. Ass. dr Vladimir Arsenijević, asist. dr spec. Kristina Davidović i dr spec. Biljana Đurđević pokrenuli su važne teme i posetiocima otkrili sve što treba da znaju pre nego što donesu odluku o određenom zahvatu, odnosno, tretmanu.

Panel o TikTok i Instagram beauty trendovima definitivno je razdrmao atmosferu, jer su učesnici bili beauty influenseri Milica Stojilković, Lazar Filipović i Andreja Andrejić. Osim što su podelili svoja iskustva, oni su gostima dali i savete za startovanje influence karijere.

Posle toga, naša tema je bila oralna higijena – dr Nataša Martić je ispred kompanije Curaprox održala temeljno predavanje o svim pravilima nege zuba kojih treba da se pridržavamo. Fokus je bio na edukaciji dece, koja treba da usvoje zdrave navike, ali smo saznali i zašto je važno koristiti interdentalnu četkicu, šta treba da sadrži kvalitetna pasta za zube, koja količina paste je dovoljna… Panel je završen zabavnim Curaprox kvizom znanja, a gosti sa najbržim tačnim odgovorima osvojili su vredne nagrade!

Najzad, dan je završen spektakularnim Art Deco Makeup Masterclass predavanjem koje je održala makeup umetnica Brana Kostić. Ona je na modelu nesebično podelila sve svoje trikove za besprekornu šminku, dok su je svi pažljivo slušali i “upijali” svaki savet.

Bila je to savršena završnica uzbudljivog dana – a najslađe se uvek čuva za kraj, pa su svi učesnici WANNABE BEAUTY HUB okupljanja kući otišli sa vrednim goodie bagom, koji je sadržao 30 različitih proizvoda.

Mi smo istinski uživali i bila nam je čast da na ovaj način okupimo beauty zajednicu – a ovo je samo početak. WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS će nesumnjivo postati tradicija kojoj ćemo se svi radovati – zahvaljujemo se svim učesnicima i zakazujemo novi sastanak sledeće godine!

WANNABE BEAUTY WELLNESS AWARDS 2024 Logo Beli WANNABE BEAUTY HUB: Uživali smo na druženju o kojem se još priča   evo kako je izgledao naš susret sa vama za WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024!

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X