Logo 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

SCENT

Logo 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

SCENT

Najbolji luxury parfem
BeFunky photo WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

CREED - QUEEN OF SILK

BeFunky photo 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

GRITTI – DUCHESSA

 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

TOM FORD VANILLA SEX

Najbolji niche parfem
BeFunky photo 3 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

BORNTOSTANDOUT SUGAR ADDICT

BeFunky photo 1 1 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

THE HARMONIST HYPNOTIZING FIRE

Untitled 2 4 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

OJAR ENCENSE CUIVRE

Najbolji mainstream parfem
BeFunky photo 3 1 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

AVON FAR AWAY BEYOND THE MOON

3614272648425 4 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

YSL LIBRE

SCH 25059 65176159 CH GOODGIRL EDP NS 80ML 1 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

DIOR MISS DIOR PARFUM

 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

ARMANI SI

Saznaj sve o nominovanim proizvodima

WANNABE BEAUTY WELLNESS AWARDS 2024 Logo Beli WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: SCENT

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X

CREED - QUEEN OF SILK

Iz jedne od najpoznatijih parfemskih kuća Creed, stiže nam nešto novo, nežno kao svila.

Najnovije delo iz The House of Creed – Queen of Silk otelotvoruje raskošan sjaj i nežnost najfinije svile povezujući note kineskog osmantusa, javanskog pačulija i vanile sa Madagaskara u zavodljivom tragu senzualnosti.

Ovaj čarobni parfem nežno obavija kožu, ostavljajući za sobom misteriozni trag u vazduhu koji sija svetlosnom energijom. Queen of Silk je dokaz o vanvremenskoj delikatnosti.

NISHANE – ANI X

ANI je bio prva referenca lansirana 2019. godine pod novim tematskim okvirom “BEZ GRANICA”, koji je imao za cilj eliminisanje svih emotivnih granica među ljudima. Miris je odmah postao globalni hit, često pominjan kao najbolji miris vanile ikada. Sa ANI X, NISHANE je želeo da poboljša mistično putovanje kroz vreme koje su obožavaoci doživljavali sa ANI, mirisom koji odaje počast drevnom metropolisu koja sada stoji kao spomenik moći imperija i neizbežnosti vremena. Baš kao i originalni bestseler, ANI X ima za cilj da ruši granice i osnaži nosioce da izgrade svoju vlastitu imperiju iz ruševina. U nastojanju da dopre do ljubitelja parfema koji posebno traže osvežavajući aspekt mirisa, ANI X je dizajniran da se otvori prodornijim naletom sočnog citrusa u poređenju sa originalnom formulom ANI. Svežina koju će nosilac osetiti sa novim ANI X, uz već poznatu izvrsnost vanile originalnog ANI mirisa, biće prijatno iznenađenje za ljubitelje parfema.

GRITTI – DUCHESSA

Zrele crne trešnje obavijene svežim marcipanom i finom gorčinom kore crvene pomorandže. Užitak su središnje note: kremasta mešavina belog cveća i praškastih nota kakaoa; Mirisni trag parfema Duchessa je topao, balzamičan, opojan. Sladak kao piće. trešnja i šećer, prava opsesija. Miris Gritti žene – smeo i odlučan.

BORNTOSTANDOUT SUGAR ADDICT​

Sugar Addict razume neodoljivu privlačnost slatkoće. On je taj trenutak kada popustite iskušenju, to divno uzbuđenje pre nego što prvi put zagrizete. Ali ovo nije dečija slatkoća; ona je sofisticirana, nijansirana i potpuno neodoljiva. Sugar Addict je olfaktorno remek-delo, simfonija slatkih nota napravljena na elegantan način. Zamislite ga kao svoje tajno oružje, nekoliko kapi toliko moćnih da mogu da transformišu vaš omiljeni miris u remek-delo dekadentnog zadovoljstva.

THE HARMONIST HYPNOTIZING FIRE

Hypnotizing Fire je zavodljivi miris koji neguje nosioca poput nežnog plamena. Blaga senzualnost madagaskarske vanile i benzoina obogaćena je suptilnim notama bugarske ruže, tajanstvenim notama pačulija i začinjenim notama bibera. Topao i blistav, ovo je očaravajući Yin miris koji osvežava i obnavlja

OJAR ENCENSE CUIVRE

Encens Cuivre Eau de Parfum je izuzetan uniseks miris vanile, magnetiziran dragocenim prirodnim smolastim notama tamjana, smirne i elemija i naglašen baršunastim dodirom mošusa. Ostavlja hipnotički, blistavi trag – mirisni trag koji nosi šapat drevnih priča sa savremenošću.

AVON FAR AWAY BEYOND THE MOON

Belle de nuit je cvet sa veoma moćnom i misterioznom osobinom. Naime, ovaj cvet svoje latice otvara samo noću, na svetlosti nežne mesečine. Ali, jednom kada se latice rašire, ovaj mali beli cvet širi intezivan i jedinstveni miris. Baš tu notu, kuća za negu lepote i snage žene – Avon, iskoristiila je za Far Away Beyond the Moon parfem, deo Far Away bogate kolekcije. 

Far Away Beyond the Moon u sebi sadrži vodeću notu noćnog cveta, dok se njegove sveže i slatke note prepliću sa onim bogatijim, punijeg mirisa – sandalovine i divlje trešnje, čineći tako savršeni spoj floralnog i orijentalnog mirisa.

Far away je koncentrovani luksuzni parfem koji pruža jedinstveno i hipnotišuće mirisno iskustvo, duže od 8 sati, a sve zahvaljujući većoj koncentraciji mirisnog ulja. Sa samo par kapi Avon parfema privlačićete svojom misterijom baš poput Meseca! Osetite auru i intrigu Far Away Beyond tha Moon parfema na svojoj koži, zamislite želju i prepustite se magiji mesečine.