Logo 2 1 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

ŽIRI

Logo 2 1 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

ŽIRI

Jelena Komsic 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Asist. dr Jelena Komšić

Specijalista dečje i preventivne stomatologije

Jelena ima više od 15 godina iskustva i rada iz oblasti stomatologije. Specijalista je dečje i preventivne stomatologije, asistent na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu. Licencirani je ITOP edukator Curaproxa više od 10 godina. Učesnica brojnih kongresa, edukacija, projekata, aktivno učestvuje u promociji oralnog zdravlja, naročito u saradnji sa udruženjem za dečju i cerebralnu paralizu “Sunce” iz Novog Sada. Posao obavlja sa mnogo ljubavi i elana. Druga ljubav joj je umetnost – slikarstvo kojim se bavi u slobodno vreme. Gaji veliku strast prema putovanjima, čitanju, muzici i jogi.

Jovana Pesic 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Spec. dr med. Jovana Pešić

Specijalistkinja dermatovenerologije, vlasnica dermatološke ordinacije "Derma Style"

Unazad skoro deset godina se bavi dermatovenerologijom i estetskom medicinom. Redovno piše i objavljuje naučne radove na kongresima u zemlji i inostranstvu. Članica je evropskog udruženja dermatologa, internacionalnog udruženja dermoskopista, svetskog udruženja estetske i anti-aging medicine. Smatra da je pored rada sa pacijentima, važno konstantno raditi na adekvatnoj edukaciji stanovništva, posebno u doba kada su nam informacije lako dostupne, a često nepotpune i netačne. Posebno interesovanje su joj akne, rozacea, dermoskopija i pregledi mladeža, kao i oboljenja kose, ali i kozmetički proizvodi za negu lica, tela i kose.

Aleksandra Orlandić Sretković 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Aleksandra Orlandić Sretković

Makeup artist

Aleksandra Orlandić Sretković je jedna od najpoštovanijih i najboljih makeup artista u Srbiji. Karijeru je započela pre 27 godina, ima impresivni portfolio, a prepoznatljiva je po svojoj predanosti, talentu i strasti prema profesiji, kao i po tome što ne prati slepo trendove, već ih i sama stvara. Iz Aleksandrine škole šminkanja i sa master časova već deset godina izlaze talentovane i odlično obučene koleginice koje su pobednice raznih makeup takmičenja i mnoge su stekle vidljivost i priznanja. Aleksandra je veliki ljubitelj i dobrotvor životinja, obožava svoju porodicu i prijatelje i svaki slobodni trenutak provodi sa njima.

Milica Stojilković 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Milica Stojilković

Beauty influenser

Profil skincare_mili je nastao potpuno spontano i neplanirano u periodu života kada mi je bio potreban beg od stvarnosti, a nikada iz namere da budem deo influence sveta. Zapravo, on je proizvod moje ljubavi prema kozmetici i negovanju. Uvek sam bila ona jedna osoba u društvu koja svojim prijateljima predlaže proizvode, ona koja stalno isprobava nešto novo i koja sa putovanja donosi kozmetiku. Do dan-danas je ostalo tako, a ljude koji prate i podržavaju moj rad na profilu gledam kao na svoje prijatelje. Zbog toga najvažnija saradnja će uvek biti saradnja sa ljudima koji me prate, pa životne vrednosti koje cenim primenjujem i na svoje recenzije, te ću bez obzira na sve, uvek biti pravedna, objektivna, iskrena i detaljna.

500X500 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Nađa Jokanović

Suosnivačica i izvršna direktorka - WANNABE MAGAZINE i WANNABE Media

Nađa Jokanović je suosnivačica i izvršna direktorka najpopularnijeg fashion, beauty i lifestyle web magazina u Srbiji, WANNABE MAGAZINE, kao i kreativnog studija WANNABE MEDIA. WANNABE MEDIA STUDIO u portfoliju ima prepoznatljive produkcijske projekte za velike globalne brendove, iz modne, beauty i lifestyle niše. Projekat koji se posebno ističe među brojnim uspešno realizovanim projektima i kampanjama je WANNABE DIGITAL AWARDS, pokrenut 2018. godine, prvi put u regionu, sa ciljem da postavi standarde kada je u pitanju influenser marketing. WANNABE projekte čine i WMAN magazine, muški lifestyle magazin, i easylife.rs, namenjen zrelijoj ženskoj publici. Nađa Jokanović je, sa Ninom Milović, dobitnica specijalnog priznanja za zajednički biznis “Cvet uspeha” koje dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije, a takođe i finalistkinje izbora EY preduzetnik 2022, kao i SAM Poslodavac godine u kategoriji malih i srednjih preduzeća 2015. godine.

Nevena Neskovic 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Dr Nevena Nešković

Dermatovenerolog i ekspert u polju estetske medicine

Dermatovenerolog i ekspert u polju estetske medicine kojom se bavi više od deset godina. U svom radu primenjuje najsavremenije laserske i druge tehnologije u lečenju kožnih oboljenja i nezi kože. Kontinuirano se usavršava u polju dermatologije, posebno kada se radi o lečenju akni, opadanju kose, kao i anti-age i regenerativnoj medicini.

marko WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Marko Nikolić

Makeup artist

Marko Nikolić je official makeup artist za L’Oréal Paris Adriu. Bavi se šminkanjem od početka devedesetih, tako da već 30 godina gradi svoju karijeru u ovoj branši. Iza sebe ima važne projekte: Fashion Week, Evroviziju, muzičke događaje, filmske festivale… Sarađivao je sa domaćim zvezdama i poznatim ličnostima iz inostranstva, a pred njim su tek veliki izazovi.

Andreja Andrejic 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Andreja Andrejić

Doktor medicine i influenser

Andreja se godinama bavi kreiranjem digitalnog sadržaja za društvene mreže, kao i influence marketingom, sa fokusom na lifestyle, beauty i fashion tematiku, a pored toga je, diplomiravši na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, od 2022. godine i doktor medicine, trenutno na specijalizaciji iz dečje i adolescentne psihijatrije. Medicinske teme takođe svakodnevno obrađuje na svojim platformama.

Lazar Filipovic 2 1 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Lazar Filipović

Influenser

Lazar Filipović je mladi influenser koji već dve godine inspiriše svoje pratioce na društvenim mrežama. Završio je Petu beogradsku gimnaziju, a trenutno je student treće godine Fakulteta savremenih umetnosti na smeru Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja. Kroz svoj rad na Instagramu, TikToku i YouTubeu, Lazar istražuje teme nege kože i deli svoja iskustva sa psihoterapije, osvetljavajući važne aspekte mentalnog i fizičkog zdravlja.  Svojom autentičnošću i posvećenošću, kontinuirano gradi zajednicu koja teži zdravijem i srećnijem načinu života.

Kristina Davidovic 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Asist. dr spec. Kristina Davidović

Specijalista radiologije, asistent i doktorand na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu

Osnivač je najproduktivnijeg regionalnog SESIAM udruženja estetske i anti-aging medicine Srbije. Asist. dr spec. Kristina Davidović je specijalista radiologije, zaposlena u Urgentnom centru, Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kao neuroradiolog. Asistent je i doktorand na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Autor je više od trideset objavljenih naučnih radova u najprestižnijim časopisima iz oblasti estetske i anti-age medicine i predavač je na brojnim kongresima širom sveta. Internacionalni je trener i edukator za najprestižnije svetske brendove u estetici. Kao preduzetnica, sa svojim timom je osnovala četiri regionalne klinike Rea Medika sa više od 50 zaposlenih. Osnovala je fondaciju Rea Medika i do sada je na godišnjem nivou stipendirala vise od 60 najboljih studenata medicine regiona uz kontinuiran program mentorstva. Svojim aktivnim delovanjem pomaže i motiviše mlade na naučnu i preduzetničku delatnost.

Dragan 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Dragan Taubner

Vlasnik salona U.H.S.TAUBNER

Dragan je poslednjih 27 godina predat radu na i sa kosama. Četvrt veka vodi svoj lični brend U.H.S.TAUBNER. Edukatorskim pozivom se bavio za četiri najveća svetska profesionalna brenda. Radio na svim glossy print izdanjima u zemlji. Veliki broj kampanja, rad sa slavnim ličnostima, kao i rad na modnim događajima, samo su delić njegove bogate karijere. Ono što se sigurno može postaviti kao njegov životni moto je da sa kosom nema kompromisa.

Nina WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Nina Milović

Suosnivačica i kreativna direktorka - WANNABE MAGAZINE i WANNABE Media

Nina Milović je suosnivačica i kreativna direktorka najposećenijeg fashion, beauty i lifestyle web magazina u Srbiji, WANNABE MAGAZINE, kao i kreativnog studija WANNABE Media. Kreativni studio se bavi kreiranjem koncepata i produkcijom kampanja i vizuelnih materijala za, kako globalne, tako i lokalne, brendove i kompanije. U medijskom portfoliju kompanije WANNABE su i  WMAN, muški lifestyle web magazin i easy life magazin, namenjen zrelijoj ženskoj ciljnoj grupi. Nina Milović i njena poslovna partnerka Nađa Jokanović su dobitnice specijalnog priznanja za zajednički biznis “Cvet uspeha” koje dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije. Nina je i dizajner modnog koncepta NINAMILÁN studio.

Jelena Matic WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Jelena Matić

Osnivač i menadžer frizerskog brenda Paola

Jelena Matić je osnivač i menadžer frizerskog brenda Paola, koji uspešno posluje više od 10 godina. Ponosna je na mnoge prestižne nagrade koje je osvojila za kolorizaciju i stilizaciju kose, ali i na činjenicu da je Care Couch proglašen za jedan od najpoznatijih luksuznih brendova kose na svetu. Voli da kaže da frizerski posao nije samo zanimanje, već način života koji joj pruža mogućnost da bude kreativna i da izražava svoju umetnost kroz kosu. U njenom svetu lepota je više od izgleda – to je osećaj samopouzdanja i slobode.

Brana Kostic WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Brana Kostić

Makeup artist

Brana je deceniju radila paralelno šminku i novinarski posao u modnoj industriji, dok se finalno nije odlučila samo za makeup. U magazinima Cosmopolitan, Elle i na Fashion TV-ju stekla je zavidno iskustvo i na uredničkim pozicijama. U svom šminkerskom portfoliju ima serije, brojne reklame, naslovne strane magazina, nagrađivani je šminker Fashion Weeka-a, a i redovno sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima. Ima i svoju školu šminke već četiri godine.

Marija Kilibarda WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

Marija Kilibarda

Voditeljka i preduzetnica

Marija Kilibarda je voditeljka i TV lice koje godinama gradi poverenje publike. Iza sebe ima veliki broj emisija i događaja na koje je svojom harizmom ostavila trag. Oprobala se i u preduzetničkim vodama – Marija ima svoj brend, nakit KI, koji polako osvaja domaće tržište. Uskoro će postati i mama, što je još jedna u nizu uloga u kojima će se oprobati i – zablistati.

Saznaj sve o nominovanim proizvodima

WANNABE BEAUTY WELLNESS AWARDS 2024 Logo Beli WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: ŽIRI

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X