mobile Ovo su nominovani proizvodi za WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: Glasajte i prijavite se za WANNABE BEAUTY HUB

Pred vama je lista nominovanih proizvoda za WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: Glasajte za vaše favorite i prijavite se za WANNABE BEAUTY HUB

Obožavamo baš sve vezano za beauty svet – opušteno ćaskanje sa drugaricama, kada delimo iskustva i savete o svemu što isprobavamo. Gledanje haulova, tutoriala, iskustava, hackova – TikTok, Youtube i Instagram klipova u kojima otkrivamo nove načine da uživamo u svojoj lepoti.

Sve te male rituale spojili smo u sveobuhvatni beauty doživljaj – WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS. Naš cilj je da okupimo zajednicu koja razmenjuje iskustva i slavi inovacije u industriji lepote.

Osim nominovanja najboljih proizvoda online, organizovaćemo i WANNABE BEAUTY HUB događaj – druženje uživo, uz mnoštvo zanimljivih aktivacija i korisnih sadržaja, kao i vredni goodie bag koji će biti poklon za svakog učesnika!

Ponosno vam predstavljamo listu nominovanih proizvoda u 6 kategorija, a sada je na vama da glasate za one koje smatrate najboljim.

Glasajte za nominovane proizvode na WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS i prijavite se za WANNABE BEAUTY HUB

Pred vama je 6 kategorija nominovanih beauty proizvoda i sada je vreme da čujemo vaš glas. Na padajućoj listi izaberite proizvode koji su vaši favoriti!

Nakon glasanja, očekujemo vaš kreativni odgovor na pitanje: zašto baš vi želite da dođete na WANNABE BEAUTY HUB event? Ulaz na event je besplatan ali je događaj zatvorenog tipa, a priliku da se druže sa nama na događaju dobiće 250 osoba koje su dale najkreativniji odgovor na ovo pitanje – kao i ispunile ostale uslove konkursa (prijava u Beauty bazu, popunjen upitnik i glasanje za nominovane proizvode nakon objave svih nominacija). 

Svi posetioci događaja će imati priliku i da sa njega ponesu vredan WANNABE BEAUTY goodie bag, pun beauty noviteta, već dobro poznatih i voljenih beauty proizvoda, ali i raznih drugih poklona koji doprinose našoj lepoti i blagostanju celog organizma. Važno je da znate i da se događaj dešava u subotu 8. juna u Beogradu, tako da bukirajte ovaj dan u svom kalendaru!

Važno je da znate i ovo: u odabiru najboljih proizvoda na WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS učestvuje pažljivo odabrani žiri, koji čine beauty experti (makeup artisti, hairstyle stručnjaci, dermatolozi/estetičari), predstavnici WANNABE MAGAZINE-a, kao i publike.

ČLANOVI ŽIRIJA

ČLANOVI ŽIRIJA

Saznaj sve o nominovanim proizvodima

WANNABE BEAUTY WELLNESS AWARDS 2024 Logo Beli Ovo su nominovani proizvodi za WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: Glasajte i prijavite se za WANNABE BEAUTY HUB

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X