dragana marovic2

Ajlajnerom do pobede

Ovaj post bih počela stihom “Sivo nebo dan Beogradom“, ali ni takvo sumorno i oblačno vreme nije moglo da nam pokvari raspoloženje ,a ni dan! Ustale smo,doručkovale,vratle se u naše sobe kad ono – Iznenađenje! Na krevetima nas je čekala mala kesa, prepuna Aurine šminke. Tako smo moja cimerka i ja krenule da vrištimo i skačemo od sreće kao dve ludače. Posle tog našeg malog ispada javili su nam da idemo u školu šminkanja Dragana Vurdelje, našeg najpoznatijeg šminkera.

dragana marovic

 

Ušavši u prostoriju dočekao nas je jedan jako prijatan,zgodan,nasmejan momak,to je naravno bio Dragan Vurdelja. Došle smo bez šminke , što je verovatno značilo da nam sledi još jedan izazov! Pre nego što je usledio, Dragan nam je pokazao kako se pravilno šminka, šta valja, a šta ne. Ovim putem želim da se zahvalim Draganu, što me je napokon naučio kako da se pravilno našminkam, zato što se moje šminkanje svodilo na korišćenje pudera u velikim količinama što je no no! Senke i ajlajner su mi bile misaone imenice.

Mislim, nije da ja nisam znala to da stavljam, ali to je sve tako izgledalo bez veze,zato sam ja uvek imala tu neku safe varijantu: puder ,maskara i gotovo! Svaka devojka je dobila sliku na kojoj je bila našminkana manekenka , a svaka od njih je predstavljala različiti svetski brend. Ja sam dobila Pradu. Iako na prvi pogled nije izgledalo toliko komplikovano, na kraju se ispostavilo da uopšte nije jednostavno, mislim bar meni.

aura

 

Sve je to meni kao išlo glatko, dok nisam došla do dela kada je trebalo ajlajnerom da napravim taj neki mačkasti izgled očiju (ne znam baš stručan naziv,ako uopste postoji ). I da, opet u ringu DRAGANA VS AJLAJNER. Na kraju, uz malo povuci-potegni uspela sam da se snađem i da nacrtam nekako tu liniju. Nakon našeg šminkanja, prišao je svakoj devojci ponaosob kometarišući njihov make-up. Mislila sam, iskomentarisaće nas i to je to. Ali ne, na kraju se ispostavilo da je to bilo takmičenje koja će se devojka najpribližnije našminkati zadatom izgledu.

Od svih devojka ja sam pobedila! Nije mi bilo ni na kraj pameti da bih ja mogla da pobedim. I tako sam počela da vodim unutrašnji monolog “To bre sad sam profi, znam da se šminkam, možda mogu da otvorim školu šminkanja. Ne Dragana,ne možeš,ne zaleći se, spusti se na zemlju, to je bio samo jedan dobro urađen izazov ,ništa više, a sad se vrati u realnost, i ostani pribrana!” Kao nagradu sam dobila gel ajlajner koji je Dragan specijalno uradio za Auru. Bila sam presrećna jer mi je baš taj ajlajner i doneo pobedu. Sve u svemu bio je to jedan jako zanimljiv dan pun iznenađenja!

Dragana Marović

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-2
Wannabe Blogger Reality Show -11. epizoda
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: Šta je Zorana Jovanović savetovala devojke?
Wannabe blogger show-15
Wannabe Blogger Reality Show: 4. epizoda