Katarina Nešić Averzija prema kratkoj kosi

Averzija prema kratkoj kosi

Odjednom nam je rečeno: Devojke molimo za tišinu, kreće snimanje. Crvena lampica se pali i divna voditeljka Lenka, svojim misterioznim glasom nam saopštava: Devojke da li ste spremne za make-over? Ovog trenutka odlazite u poznati salon “Diktat” gde će vaša frizura biti drastično promenjena.

Od tog saopštenja bukvalno sam zanemela. Ja sam neko ko se zove duga kosa, jer je puštam ceo život od kada znam za sebe. Znate kada imate ljubav prema nečemu i onda odjednom vam neko može to uskratiti?

Katarina Nešić Averzija prema kratkoj kosi 1

Tako bih opisala svoje emotivno stanje tog dana. Bila sam spremna na sve, ali za kratku kosu nikako. Odlazak u salon “Diktat” mi je teško pao. Kada smo stigle, na vratima nas je čekao jedan visok gospodin, Bojan Repaja. On nas je dočekao sa takvim pozitivizomom i osmehom, da je trema nestala.

Kako sam zakoračila u salon “Diktat” da ovde rade samo pravi profesionalci. Pored svega toga, to nije promenilo moju averziju prema kratkoj kosi.

Ja i ostale devojke smo se poređale u stroj, kao da smo došle na streljanje. Onda je gospodin Bojan prišao svakoj devojci posebno i dao misljenje o njenoj kosi. Kada je došao red na mene, prvo što me je pitao bilo je: “Je l’ voliš ti tvoju kosu?”, na šta sam ja odgovorila ko iz topa: “Naravno da volim, i te kako volim svoju kosu!”, a on je odgovorio: “Ako je voliš, što ne brineš o njoj?

Katarina Nešić Averzija prema kratkoj kosi 2

Zatim je samo brzinski otišao ka drugoj devojci. Znala sam zašto me je to pitao. Namerno nisam odlazila na redovno šišanje krajeva kod frizera mesecima unazad.

Kada je završeno s pitanjima o našoj kosi, on je izabrao samo pet devojaka. U toj selektovanoj grupi bila sam ja ne znajući šta mi se sprema. Dobila sam srećne vesti da imam zdravu kosu i da nisam izabrana za makeover.

Možete misliti koliko sam samo bila srećna.

Katarina Nešić

Podeli
Komentari
Slične vesti
IMG_2336
Konačno pravo iznenađenje -MAKE UP
Wannabe blogger show-11
Wannabe Blogger Reality Show – 3. epizoda (1. deo)
Wannabe blogger show-5
Wannabe Blogger Show: Kome se najviše dopao Dragan Vurdelja?