Dan je počeo radno 6

Dan je počeo radno

Dobivši zadatke i gosta iznenadjenja, krenule smo u akciju. Gost je bila Zorana Jovanović poznata kao Zorannah, prenoseći nam svoja dugogodišnja iskustva i savete, kao i način poziranja. Baš lepo od nje, bilo je korisno.

Dan je počeo radno 1

Nakon toga došlo je vreme da se fokusiramo na zadake koje smo dobile od Petra i Lare i na ružan i ponizan način, ali gledaocima zanimljiv, dodjemo do stvari boreći se za njih. Malo nezahvalna situacija, jer od toga zavisi koliko dobro ćemo odraditi zadatke, a ako se ne izborimo najbolje, pada sve u vodu.

Mislim da nije pravedno to ocenjivati, ali koga briga. Njih zanima samo jedno -zadatak. Nakon petominutne borbe, došlo je do žiriranja. Njihovim komentarima nisam pridavala veliki značaj, jer sam znala kako i na koji način sam došla do tih stvari, tako da mi je sve drugo bilo manje bitno.

Dan je počeo radno 4

Komentari ko komentari, više negativnih nego pozitivnih, valjda to tako mora ili im je lakše kritikovati nas nego pohvaliti ili dati savet. Šta reci, sve je to deo show-a. Što se pre navikneš, bolje po tebe, mada će meni biti malo teže, jer ne volim da držim stvari u sebi i ćutim, tako da ćemo videti dokle ću izdržati.

Podeli
Komentari
Slične vesti
nina peric
Dragan Vurdelja je car!
ana parcetic
Volim feng šui
Jovana Perić 1
Privuci i širi pozitivnu energiju