ana maksimovic

Don’t touch my hair

Kao što sam već napomenula, ako o nečemu vodim računa, to je moja kosa. Nikada nisam bila u nekom strahu od menjanja boje kose, i oni koji me znaju duže vreme videli su me u raznim izdanjima, od smeđe, crne, vatreno crvene, do, evo sad ovog, jedinstvenog izgleda. Moj poslednji eksperiment sa kosom se odigrao skoro, gde mi je palo napamet da pored ombrea (koji je dosadio, znam, i Bogu i narodu) dodam dva velika pramena iz predela šiški, i tako svom izgledu dam lični pečat. Imam tu ludačku sreću da otprilike 80% mojih životnih ideja, koje prosečnom čoveku zvuče kao nešto što nikada ne bi pokušao, meni uspeju kao da mi je suđeno. To je bio slučaj i ovoga puta, gde sam se momentalno zaljubila u novi izgled kose.

U Institut lepote Diktat smo pristigle pričajući o tome na koju stranu ćemo da bežimo ako nama sa dugim kosama pripreti neki paž. Upoznale smo se sa poznatim beogradskim frizerom Bojanom Repajom koji nas je izveo napolje i odabrao pet devojaka za čije kose je smatrao da bi im prijala promena. Nisam bila među njima, a iskreno nisam ni očekivala. Parčetićeva je, sa svojim ombreom od pre dve godine upala u taj izbor, te sam se posvetila njenom makeoveru i iščekivala rezultate.

Bojan joj je osvežio kosu neznatno joj skrativši dužinu i prefarbavši joj isprani Ombre sa krajeva. Ono što je novo na njenoj kosi su bile šiške za koje smatram da su pravi pogodak i da joj odlično stoje. Složila se da joj je ovako kosa izgleda dosta bolje, ali znajući nju mislim da je očekivala nešto ekstremnije. Ne sumnjam da ćemo je uskoro videti u nekom novijem izdanju.

ana maksimovic 1 ana maksimovic 2

Ana Maksimović

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-15
Wannabe Blogger Reality Show -12. epizoda
Wannabe blogger show-4 (1)
Wannabe Blogger Reality Show: 14. epizoda
Wannabe blogger show-2
Wannabe blogerke o feng shui filozofiji